Firefox Eklentisi Autopager
-
ben ayar yapayım derken karıştırdım galiba birisi güzelce halledip burda paylaşsın sanırım ayarları dışa aktarabiliyoruz
-
çözdüm dostum hakkaten iimiş saolasın
-
Vay bea. Mükemmel :)
-
Ben 3 sayfaya ayarladım.. Otomatik 3 sayfayı dibine eklio :D
-
ya 3 sayfalık bir konuyu tek sayfaya indiriyosunuz.buda bidaha aşağıya inip sayfalara tıklamamanıza yarıo.
-
arkadaşlar örnek olarak sen diğer sayfaya geçmek için mesela 5 sayfa var forumda açılan konuda sen 1. sayfayı okuyorsun 2. sayfayı okumak
içinsen birşey yapmıyorsun otomatikman açıyor açık olan sayfanın altına...herhangi bir ayar yapmayın lütfen yüklediğiniz gibi kalsın,ayar yapmayın.
Dipnot: Herhangi bir sitedesiniz ve sitenin bu özellik için aktif olmasını istiyorsunuz bulunduğunuz sayfadayken Araçlar-Autopager-Otomatik Keşfet diyoruz , sol tarafta açılan ekranda simgelerden ok olanı (Kural olarak ekle) tıklıyoruz,karşımıza bir menü gelecek oluşturan kısmına kendi isminizi verin ve boş alan olarak standart 1 olmak üzere 1 veya 2 yazın,açıklama kısmına site hakkında bilgi verebilirsiniz.daha sonradan uygulayı tıklayın ,isterseniz bunu paylaşabilirsinizde ;paylaş'ı tıkladıktan sonra açılan sayfada herhangi bir değişiklik yapmadan onay verin.yok ben bunlar ile uğraşamam derseniz sitenin otomatik açılması için istek yapabilirsiniz kendi forum sayfasına.
-
hocam bende sayfa böyle çıkıyo sağ alttaki yükleniyor yazısıda gitmiyo..
-
http://member.teesoft.info/phpbb/viewtopic.php?t=480
ben tahribat.com için istek yapmıştım hemen oldu.şimdide depodepo için istek yaptım ondada oldu,
böle açılmasını istediğiniz site için istek yapın Araçlar-Autopager ''Bu site çin otomatik sayfalamatalep et'' tıklayın...
-
tahribat için biçilmiş kaftan hocam, çok büyük bi kolaylık sağolasın...
-
güzel eklentiymiş sağol bi de firefox bu kadar ağır olmasa