Firefox’Ta Hata Bul, 3 Bin Dolar Kazan
-
Avcılar iş başına, Mozilla’nın sizlere ihtiyacı var! Kullanıcılarla etkileşimi doruk noktasına taşıyan Firefox ve Thunderbird’ün geliştiricisi Mozilla, hizmetlerinde güvenlik açığı ve tehlikeli hatalar bulan kullanıcıları için kesenin ağzını açtı.
Firefox ya da Thunderbird’de bulduğunuz her kritik ve yüksek seviye açık ya da hata için Mozilla size 500 dolar ödeme yapıyor. Bulduğunuz hata ve açıkların değeri 3 bin dolara ulaştığında firma size kendisi için avcılık yapmanızı önerebilir.
Mozilla avcılar için bir de hata derecelendirme tablosu oluşturmuş. Buradan ulaşabileceğiniz tablodan bulduğunuz hatanın önem derecesini ve ne kadar para edeceğini bulabilirsiniz.
-
çok güzel uygulama adamlar işini biliyo
-
İngilizcem olsa bulur gönderirdim valla,
-
dikkat ederseniz tehlikeli hatalara bu ödül verilecek diyor.
yani sen göndersen ve deseki bunda tehlikeli bir durum yok vermez paranı... keyfi bişeymiş gibi geldi
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
dikkat ederseniz tehlikeli hatalara bu ödül verilecek diyor.
yani sen göndersen ve deseki bunda tehlikeli bir durum yok vermez paranı... keyfi bişeymiş gibi geldi
hoca hep ff çökene 3 bin odlar vermesini beklemiyorsun herhalde :)tabiki tehlike derecesine göre verecek bulursan kol gbii açık alırsın 3 bin dolar
-
her türlü firefox karlı çıkacak demek oluyor bu.
tabi son kullanıcı da
-
Daft bunu yazdı:
her türlü firefox karlı çıkacak demek oluyor bu.
tabi son kullanıcı da
hiç bir firma ilk önce kendini düşünmeden iş yapmaz -
Firefox la video izlerken donma yaşıyorum sorun adobe flash damı bilmiyorum neden böle yapıyor bilgisi olan varmı ?
-
Cidden adamlar ısını bılıyor,Ne guzel ıste hem acıklarını kapatacaklar hemde ınsanlara para kazandırcaklar...
Guzel proje.. ;) Sımdıden aramaya baslamak lazım...
-
mozilla için para değil kesenin ağzını falan açmamışlar bence.Ayrıca dünyanın kullandıgı bi tarayıcıda hata bulsam 3bin $ dan fazla eder bence.
-
Ben bulurum ama para vercekleri kesin olmadığı için bulduğum açığı mozillaya değilde başkalarına versem daha çok para kaldırırım :D