folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Firefoxun Cok Bellek Yeme Problemi

Firefoxun Cok Bellek Yeme Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

ya hacilar Firefoxda 6-7 pencere actim mi , bellegin anasini .ikiyor.

acaba bu bendeki eklentilerden dolayimi yoksa genel olarak herkes de ayni sorun var mi ?

http://img176.imageshack.us/img176/3929/ffth9.jpg

bakin mesela resime

3 tane pencere acik 115 mb gosteriyor.

http://img360.imageshack.us/img360/3768/eklentilerov1.jpg

eklentiler de bunlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    firefox öyle yapcak bişe yok. :/

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

senle alakalı deil firefoxla alakalı..

firefoxun a.q. 

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yılların Firefox fanatiği olaraktan, firefoxun en son versiyonu (ver 3.0.5) için rezalet ötesi diyebilirim....Gün boyun en az 4 5 kez çökme hatası ile karşılaştım. Daha evvelki hiçbir sürümde karşılaşmadığım onlarca hata.... Ama halen en güvenli/yararlı browser Firefox + No-Script olduğu için mecburen firefox..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yılların Firefox fanatiği olaraktan, firefoxun en son versiyonu (ver 3.0.5) için rezalet ötesi diyebilirim....Gün boyun en az 4 5 kez çökme hatası ile karşılaştım. Daha evvelki hiçbir sürümde karşılaşmadığım onlarca hata.... Ama halen en güvenli/yararlı browser Firefox + No-Script olduğu için mecburen firefox..

aynen katılıyorum,

2den 3e geçtiğimde ilk saniyelerde farkettiğim ağırlığı yavaşlığı oldu :-/

3.1 ile çözmelerini umut ediyorum.

yoksa chrome yönelimim ağırlaşıcak. chrome da anca ocakta adam olur, betalıktan çıktı ama erken çıktı, ocakta çıkacak denmişti yoksa.

firefox bırakmak istemiyorum seni :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

firefox'un eklentil desteği muhteşem orbit grabber in yaptığını video download helper'la yapıyo fakat ne yazık ki  dediğin gibi sistem kaynaklarına biraz fazla yükleniyor biprogram vardı sanırım bu kadar kasmasını önlemek için google de ararsan bişeyler bulabilirsin işe yarıyor mu pek anlayamadım doğrusu çünkü o da sisteme yükleniyor şu sisteme bindirdiği yükü de azaltsalar biraz çok güzel olucak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bu işin piiri Opera dır. Daha sonra FF gelir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı:
    Bu işin piiri Opera dır. Daha sonra FF gelir.
    gercekten oyleymis ya bu firefox un acilisda bir hayli uzun suruyordu. 1-2 saattir opera kullaniyorum gayet guzelmis.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Alıverin 2gbram 60 lira zaten :) Almayın günahını yaw daha beter olur hiç kullanılmaz hal alır aman böyle kalsın hala 1 numara..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

firefox üstüne tanımam, opera falan hikaye bence, birçok sitenin tasarımı operada kayıyor, ne demişler

firefox rulzzzzzzzzz

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

ya hacilar Firefoxda 6-7 pencere actim mi , bellegin anasini .ikiyor.

acaba bu bendeki eklentilerden dolayimi yoksa genel olarak herkes de ayni sorun var mi ?

http://img176.imageshack.us/img176/3929/ffth9.jpg

bakin mesela resime

3 tane pencere acik 115 mb gosteriyor.

http://img360.imageshack.us/img360/3768/eklentilerov1.jpg

eklentiler de bunlar.

115 mb yine iyi : ) bende bir ara 500 mb e çıktığı bile olmuştu.işine yaramayan eklentileri kurulu tutma sil birde arada firefox u kapatıp tekrar açarsın 

Toplam Hit: 2218 Toplam Mesaj: 14