Firewall -?-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim istediklerim dışında her otu boku blocklamayan , pc yi fazla kasmayan sağlam bi firewalla arıyorum tavsiyelerinizi nelerdir?

not: av var tek firewall progu lazım.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lisanslı windows kullan onda var :)))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hoca lisanlı windows vvar guvenlik duvarıda işte her otu boku engelleiyo kafasına gore, bi oyun oynıcaz netten portları açıyoz tam girecez yok girmiyo ne o araştırıyoz bulamıyoz kafayı yedim bi wc3 oynıcam diye burda bilenler bilir usrobotics port açamıyom diye NEyse işte o yuzden illahlat geldi windows firewall kullanmıam artık, yoksa bizde biliyoz onu.. :)

Sağlam bir prog pls :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Zone Alarm Pro lisans istersen pm atarsın, her firewall ota boka öter , ötmemesi onun dandik firewall olacağı anlamına gelmektedir, ötecek uyarıları yorumlayamıyorsan bilgisayarının onları senin için yorumlamasını bekleyemezsin , bilgisayar sahibinden aptaldır bunu unutma sen bilmiyorsan o hiç bilmez :D

Zonealarm kurulum sornasında Flash demo tanıtım var. otur irdeleye irdeleye izle , alarmları / alarmlar sonrası ne yapman gerekiyor anlatıyor basit kullanıcılar için,

misal messenger.exe internete bağlanmak istiyor diyor , buna accept diyeceksin e nerden bilecem hangi exeye izin verecem diyorsan , sana uyarı baloncukları çıkacak elinin altında muazzam bir kaynak var değerlendir! www.google.com , balonda çıkan .exe yi yaz ve ne denmiş o exeye bak öğren icabında bas denny e.

Firewall un ota boka ötmeyeni olmaz kısaca , kurdunmuda Zone Alarm Prodan şaşmayacaksın kolay gelsin

Kurulum : http://download.zonealarm.com/bin/free/1043_zl/zapSetup_70_408_000_en.exe indir kur dikkatli dikkatli işaretleyerek herşeye devam demeyeceksin böyle programları kurarken , makinene reset atmanı isteyecek attıktan sonra lisansı gireceksin update edeceksin gene restart atmanı isteyecek gene atacaksın bi update daha sonra spyware kontrolü yapacak ve hazır zırt pırt uyarı verecek gerekli tüm internet çıkışlı baloncukları always accept diyeceksin şüphelileri denny diyeceksin..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------

Zone Alarm Pro lisans istersen pm atarsın, her firewall ota boka öter , ötmemesi onun dandik firewall olacağı anlamına gelmektedir, ötecek uyarıları yorumlayamıyorsan bilgisayarının onları senin için yorumlamasını bekleyemezsin , bilgisayar sahibinden aptaldır bunu unutma sen bilmiyorsan o hiç bilmez :D

Zonealarm kurulum sornasında Flash demo tanıtım var. otur irdeleye irdeleye izle , alarmları / alarmlar sonrası ne yapman gerekiyor anlatıyor basit kullanıcılar için,

misal messenger.exe internete bağlanmak istiyor diyor , buna accept diyeceksin e nerden bilecem hangi exeye izin verecem diyorsan , sana uyarı baloncukları çıkacak elinin altında muazzam bir kaynak var değerlendir! www.google.com , balonda çıkan .exe yi yaz ve ne denmiş o exeye bak öğren icabında bas denny e.

Firewall un ota boka ötmeyeni olmaz kısaca , kurdunmuda Zone Alarm Prodan şaşmayacaksın kolay gelsin

Kurulum : http://download.zonealarm.com/bin/free/1043_zl/zapSetup_70_408_000_en.exe indir kur dikkatli dikkatli işaretleyerek herşeye devam demeyeceksin böyle programları kurarken , makinene reset atmanı isteyecek attıktan sonra lisansı gireceksin update edeceksin gene restart atmanı isteyecek gene atacaksın bi update daha sonra spyware kontrolü yapacak ve hazır zırt pırt uyarı verecek gerekli tüm internet çıkışlı baloncukları always accept diyeceksin şüphelileri denny diyeceksin..

zone yi ilk 2001 de kullanmıştım :) ozaman beleşdi :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DecaMeroN bunu yazdı:

Öncelikle eyv direk uracam şimdi fakat ben her boka otemsini istiyorum orda eyvallah fakat bana sormadan birşeyi engellemesini istemiyorum ( windows guvenlik duvarının yaptıgı gibi) Yoksa bizde biliyoz firewall fln kullanmayı ;)

Sağolasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha basit bir firewall önercek birisi var mı acaba ?

ZoneAlaram Pro fazla ayrıntılı geldi onu da kullacam ama her zaman değil. Daha basit bi tane lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Testlerde hep comodo firewall üstün çıkıyo ama zone alarm proya bende geçtim sen daha basit bişey arıyosan Comodo Firewall kullan hemde free daha basit bide unutmadan comodo firewall Türkçe :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eyv. Bakıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Comodo firewall ı dene...hem free hemde çok gelişmiş..

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eyv beyler Comodo tam aradığım şey çok sağlam ve hatasız, kolay bi o kadarda detaylı kullanılabilen çok güzel bir Firewall var Pc yi de kasmıyor.

Comodo Rocks

Toplam Hit: 4314 Toplam Mesaj: 13