Firmware Değiştirme
-
Flash bellek içindeki fw ye müdahale etmek veya değiştirmek mümkün müdür sizce ? Kendi yazdığım fw yi üzerine nasıl gömebilirim ?
-
O kısım dışardan erişilebilen bir yerde olmayabilir, üzerindeki chipi okumak ve yazmak gerekebilir...
Zira onu yaptığında 128 mblık flashı 128tb gösterebilirsin :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------O kısım dışardan erişilebilen bir yerde olmayabilir, üzerindeki chipi okumak ve yazmak gerekebilir...
Zira onu yaptığında 128 mblık flashı 128tb gösterebilirsin :)
-----------------------------Harikaymış, acaba çipi okutma işini nasıl yapabilirim ? Bu konularda bilgim sıfır :(
-
çakma kingstone lara yapıyorlar 2gb lıgı 8gb diye gittigidiyor vb. yerlerden satıyorlar. bireysel bir faydası 0 hocam :) hobi amaçlımı ugrasacaksın
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------çakma kingstone lara yapıyorlar 2gb lıgı 8gb diye gittigidiyor vb. yerlerden satıyorlar. bireysel bir faydası 0 hocam :) hobi amaçlımı ugrasacaksın
-----------------------------evet, yaz tatilinde tatil yapamadığım için son derece sıkıcı geçiyor zaten birazcık dos ekranı ve donanımla uğraşmakla sıkıntımı geçirebilirim sanırım :)
-
yardım edebilecek insan evladı yok mu yahu :)
-
hocam bilgim sıfır diyorsun sen araştırmadan kimse sana şunu yap bunu yap diyemez ki
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------yardım edebilecek insan evladı yok mu yahu :)
-----------------------------kardeşim burası senin uğraştığını görünce yardım etmek isteyen " insan evladı " ile dolu bilmem anlata bildim mi ?
-
mYMusti bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim burası senin uğraştığını görünce yardım etmek isteyen " insan evladı " ile dolu bilmem anlata bildim mi ?
-----------------------------eleman bi uğraşmaya başlasın yardım ederiz tabi
en azından dese ki şu eprom u neyle okuturum. nasıl yazarım bişeyler olur.
dimi?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mYMusti bunu yazdı:
-----------------------------HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------eleman bi uğraşmaya başlasın yardım ederiz tabi
en azından dese ki şu eprom u neyle okuturum. nasıl yazarım bişeyler olur.
dimi?
-----------------------------çip okutma konusunda bilgim yok yazmıştım oraya bu düzgün bir soru değil mi?
-
abi bu biraz drift yapıcam ama araba sürmeyi bilmiyorum gibi olmuş.
çok kademeli :)