Fitness'e Başladım
-
arkadaşlar bugün kaydımı yaptırdım 6 aylık olarak body ve kilo alma olarak. cuma günü ilk antrenmana başlıyorum. fit bir vücudum var şuan ama zayıfım ve kas eksiğim var.
neler tavsiye edersiniz yardımcı filan olarak bilgilerinizi alayım ve tabi tecrübelerinizi.
-
Şimdi yorma bizi muhtemelen 5-10 gün sonra bırakırsın.
-
Bol Et Tüketimi Yapmanı Tavsiye Ederim. Beyaz Et Yada Kırmızı Et ... Çok Karı oluyor.
-
beslenmene dikkat et, programlı çalış, ilk ay kendini öldürüp kas parçalayıp 2. ay bırakma, erteleme.
ilk 2-3 hafta 5lik ten sonra 8 e geç, 3x12 çalış ve haftada 4-5 gün body yap. 6-7 gün yapma.
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İnsandan insana değişir o,heves kırmayalım..Neyse hocam kilo almak ve body demişsin..Kilo almak için karbonhidrata falan başlatıyolar,ama tek amaçları para kazanmak alma sakın..O karbonhidrat protein ilaçları vücut o antreman koşullarına alışmadan kullanılırsa büyük zarar verir..Başla işte 2. ay o ilaçların kullanımına başlayabilirsin..Ama direk body e başlar başlamaz sakın alma,çok güzel anlatırlar işte şöyle olcak böyle olcak diye ama yalan..
-
Poet bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------İnsandan insana değişir o,heves kırmayalım..Neyse hocam kilo almak ve body demişsin..Kilo almak için karbonhidrata falan başlatıyolar,ama tek amaçları para kazanmak alma sakın..O karbonhidrat protein ilaçları vücut o antreman koşullarına alışmadan kullanılırsa büyük zarar verir..Başla işte 2. ay o ilaçların kullanımına başlayabilirsin..Ama direk body e başlar başlamaz sakın alma,çok güzel anlatırlar işte şöyle olcak böyle olcak diye ama yalan..
-----------------------------Heves kırmayalım tamam da istersen saçmalamayalım da... Karbonditrat ilacı da ne ? Neden 1. ay zararlıda 2. ay faydalı hangi bilgiye tecrübeye dayanarak söylüyorsun ?
Neyse kardeşim sen hele bir başla bir ay sonra hala düzenli olarak devam ediyor olursan konuyu etrafrıca araştırabileceğin güzel siteler var. Oralarda pek çok profesyonelden ciddi bilgiler alabilirsin. Kaldı ki giitiğin salonda da zaten hoca vardır. Oda sana yardımcı olur. Bu süre zarfında hiç bir ek besin falan almana gerek yok. Hele bir perfonmansını gör bakalım.
-
karabudun bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Heves kırmayalım tamam da istersen saçmalamayalım da... Karbonditrat ilacı da ne ? Neden 1. ay zararlıda 2. ay faydalı hangi bilgiye tecrübeye dayanarak söylüyorsun ?
Neyse kardeşim sen hele bir başla bir ay sonra hala düzenli olarak devam ediyor olursan konuyu etrafrıca araştırabileceğin güzel siteler var. Oralarda pek çok profesyonelden ciddi bilgiler alabilirsin. Kaldı ki giitiğin salonda da zaten hoca vardır. Oda sana yardımcı olur. Bu süre zarfında hiç bir ek besin falan almana gerek yok. Hele bir perfonmansını gör bakalım.
-----------------------------İyi de adam öneri istemiş sen ne atlayıp saçmalıyosun? Bilmiyosan da konuşmicaksın.Tecrübe ettim,araştırdım,biliyorum ki konuşuyorum.
-
Hiç bir şey bilmediğini sende biliyorsun bende. Gurur yapmana gerek yok...
-
karabudun bunu yazdı:
Hiç bir şey bilmediğini sende biliyorsun bende. Gurur yapmana gerek yok...
-----------------------------Hı hı ok.
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------ben 6aylık peşin yazılıcam sonrada 5 10 güne bırakacam adamı sıçırtırım valla o paranın hakkını çıkarana kadar :D
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------ne saçma yorum bu arkadaşım