Fizik Sorularında Yardıma İhtiyacım Var
-
http://img38.imageshack.us/img38/6370/resimtzr.jpg
Bu soruları çözüpte çözümleri verirseniz hoş olur :) sevinirim :D
-
6. sorunu cevabı =
60-30=30 Z=50
V=i.R
=2.50
= 100
cevap bu da yazarak anlatamam nas olduğunu
edit: hacı napcaksın Liseson fiziği bu :D şimdiden başladın mı kasmaya :D
-
wayy hacı unutmusum ya konuları. :D
-
7. soru L=5 ohm
1. soru 1 yönünde 3i
4. soru 5/3
9. soru 3. karanlık
5. soru 4 düğüm herhald
gerisini untmşum :D bide kalem kağıt lazım
-
madrew bunu yazdı:
edit: hacı napcaksın Liseson fiziği bu :D şimdiden başladın mı kasmaya :D
-----------------------------Lise bitti :D daha doğrusu bitmedi xD eylülde olcak sınava çalışıyom diplomayı almak için,bunlar ilk sot yükseltmenin soruları,sınavdan çıkarken soruları geri vermemiştim,şimdiki sınavdada bu tarz sorular çıkacak diye bunlardan şaapayım dedim :D
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------7. soru L=5 ohm
1. soru 1 yönünde 3i
4. soru 5/3
9. soru 3. karanlık
5. soru 4 düğüm herhald
gerisini untmşum :D bide kalem kağıt lazım
-----------------------------resmin üstüne paintte fln karalayıversen? :)
-
3. soru bir olması lazım :W yine aynı sey oluyrdu :W
b.v.l. sin£ den :W
edit: dokuzuncu soruda 3. karanlık kusak :| kaynaklar arası uzaklık lambda nın tam katı :W
edit : lan bende böyle yazılı sorusu istiyorum aq :| yazılıdan 30 alırsak şükrediyorduk :W
son edit olsn :W
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------3. soru bir olması lazım :W yine aynı sey oluyrdu :W
b.v.l. sin£ den :W
edit: dokuzuncu soruda 3. karanlık kusak :| kaynaklar arası uzaklık lambda nın tam katı :W
edit : lan bende böyle yazılı sorusu istiyorum aq :| yazılıdan 30 alırsak şükrediyorduk :W
son edit olsn :W
-----------------------------Bunlar not yükseltme soruları,normal yıl içindeki sınav soruları değil :D
-
hacılar össden çıkalı 2 ay oluyo bütün lise konularını unuttum nerdeyse özellikle fizik :D
-
Konuya bi up çeksem :)
-
GeForce bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar össden çıkalı 2 ay oluyo bütün lise konularını unuttum nerdeyse özellikle fizik :D
-----------------------------Valla 2 ay oldu ne cabuk gecti la :D insan $oka ugrayinca iste oss'de aylari gunleri sasiriyor :D