Fizy Downloader [ İstek ]
-
Hocam fizy'den müziği indirip mp3'e çeviren bir program var mı? :| youtube downlader benzeri çalışacak bir şey istiyorum.
-
flashgot kullan hocu.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
flashgot kullan hocu.
-----------------------------hocam indirdikten sonra convert etmekle uğraşmak istemiyorum, kendi indirip kendi çeviren bir şey yokmu :|
-
bende adam gibi youtube'den sadece sesleri alan bir program istiyorum. dvd free studio mudur nedir bi program var bi boka yaradığı yok
-
Ephesus bunu yazdı:
bende adam gibi youtube'den sadece sesleri alan bir program istiyorum. dvd free studio mudur nedir bi program var bi boka yaradığı yok
jdownloader -
PoLLBuLL bunu yazdı:
Ephesus bunu yazdı:
jdownloader
-
-
weskeyy bunu yazdı:
süper yapmışlar. -
yapacağın şey Internet Download Manager kurup internet Explorer yada Mozilla Firefox ile müziğin üzerine gel IDM ile indir tıkla ;)
-
firefoxun video downloadhelper eklentisi işini görecektir.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------www.kickyoutube.com programsız ve temiz istediğin formatta