Fizy.Com'a Google/Bot Sayesinde Giriş Yöntemi
-
Dns olmasına rağmen yinede fizy.com'a girdiğimde alakasız şeyler çıkıyor ama nette gördüğüm bir yöntemi mürid arkadaşlarımla paylaşayım dedim
Alıntıdır:
Firefox için geliştirilen User AGent Switcher eklentisi sayesinde Fizy.com’a sorunsuz şekilde giriş yapabiliyorsunuz
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59/ adresinden Fizy.com’a giriş yapmanızı sağlayacak olan eklentiyi indirip Firefox’a entegre edin
Sonrasında Firefox üzerinden sırasıyla ARAÇLAR/DEFAULT USER AGENT/ SEARCH ROBOTS/GOOGLEBOT2.1 işaretleyin. Daha sonra araç çubuğuna www.fizy.com yazdığınızda siteye giriş yapabileceksiniz. Tek sıkıntı, siteye her girişinizde aynı işlemi tekrar yapmanız gerekmesi.
tarafımca denenmiştir,an itibari ile parçalar çalmakta
-
google DNSleri ile giriş yapılıyor.
-
adam haklı beyler calısıyor
-
fizy açılana kadar ufizy.com
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------google DNSleri ile giriş yapılıyor.
-----------------------------
bendede opendns var ama giriş yapıldığında eyvah eyvah fragmanı çıkıyor ama google/bot ile giriş yaptığımda eski fizy.com karşımda :)
-
Büyüksün Hocam
-
cennetliksin kardeş eyvallah
-
calısmıyor artık
-
u235 bunu yazdı:
calısmıyor artık
-----------------------------yanılıyorsun hacı hatta eski hesabımla giriş yapıp eski playlist'me erişebiliyorum
demekki database durmakta
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
calısmıyor artık
-----------------------------yanılıyorsun hacı hatta eski hesabımla giriş yapıp eski playlist'me erişebiliyorum
demekki database durmakta
dns yazmamısım ondan hacı pardon :D -
Eyvallah çalışıyor.