FLAŞ! Hürriyet Bedava Dağıtılacak!
-
sana katılıyorum hoca ictikleri yedikleri ayrı gıtmezdı ne oldu erdoganın damadı calık grubu bı kac ıhaleye gırdı medya da yer edındı tayyip işi kökünden halledecek hoca bu ülkede medyayı elıne gecırdınmı yapamadıgın hıc bır sey olmaz allah bize kolaylı versin
-
arkadaslar eydın dogen gercekten akpertiyyi sarsabilcek az kişiden biri adam arkadasında olmayan yok ve bnm eydın dogenn cok yakınından cok samimi oldugum kişiler ve bana bi vidyo izlettiler teyyyp o vidyonun onda oldugunuda dolaylı yoldan biliomus onun için teyyyp pek bulasamaz diyim burda yazmak isterdm ama google cok güzel indexlior bu siteyii
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar eydın dogen gercekten akpertiyyi sarsabilcek az kişiden biri adam arkadasında olmayan yok ve bnm eydın dogenn cok yakınından cok samimi oldugum kişiler ve bana bi vidyo izlettiler teyyyp o vidyonun onda oldugunuda dolaylı yoldan biliomus onun için teyyyp pek bulasamaz diyim burda yazmak isterdm ama google cok güzel indexlior bu siteyii
-----------------------------bana özelden at la benm inbox um indexlenmiyo:D
-
:D ahaha
erdoğan bilmiyor ki onu oraya çıkaran büyük güçlerden biri medyadır.Medya en iyi propaganda aracıdır.Türkiyenin en güçlü medya patronuna artistlik yapmak sanıyorum kendisi için büyük tehlike oluşturabilecek birşeydir.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------anaconda bunu yazdı:
-----------------------------bana özelden at la benm inbox um indexlenmiyo:D
-----------------------------Ne biliyon :)
Baksana adam devlet sırrı açıklar gibi şifreli şifreli :l
Tırstım valla :) Vidyo Teyyyyp nhaha :D
-
anaconda bunu yazdı:
-----------------------------güzel masal :)
-
tayyeap'in yardım diye topladıkları parayı cebine atması olayını herkesin duyması laızm..
kendine oy verip iktidar yapan halkı böyle dolandırıyo işte.. s*kayım deniz fenerine
-
masal diyen arkadas bn kimseyi inandırcak deilim bn sadece bunu soylemek istedim ister inanırsın ister inanmazsın ilerde teyyyp üzrne giderse dogenın boyle bisi cıkarsada derdi dersiniz
-
yırtık am*n son feryadı
sıkı lafmış.
-
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------Avusturya'daki Türk işyerlerine ( berber, market, fırın gibi) toplu bırakılan Hürriyet Gazetesi, bu şekilde bir yıl ücretsiz dağıtılacak.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Hürriyet'in Avusturya Temsilcisi, Avusturya'da okur sayısını artırmak için ücretsiz bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyanın belirli aralıklarla yaklaşık bir yıl süreceğini söyledi. Hürriyet temsilcisi, dağıtımın profesyonelce yapılması için bir dağıtıcı firma ile anlaştıklarını da vurguladı.
Amaç, Erdoğan'nın şahsi hesabına para geçirdiği iddiasını daha çok kişiye duyurmak
--------------------------------------------------------------------------------------
oha ya bu aydın doğan az ibnetor değil ha
Halk gerçekleri öğrensin demiii ;)