folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder FLAŞ! Hürriyet Bedava Dağıtılacak!

FLAŞ! Hürriyet Bedava Dağıtılacak!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    sana katılıyorum  hoca  ictikleri  yedikleri  ayrı gıtmezdı ne oldu erdoganın  damadı  calık  grubu  bı kac  ıhaleye  gırdı medya da  yer  edındı tayyip  işi  kökünden halledecek  hoca  bu  ülkede  medyayı  elıne  gecırdınmı  yapamadıgın  hıc  bır  sey olmaz allah bize  kolaylı versin

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    arkadaslar eydın dogen gercekten akpertiyyi sarsabilcek az kişiden biri adam arkadasında olmayan yok ve bnm eydın dogenn cok yakınından cok samimi oldugum kişiler ve bana bi vidyo izlettiler teyyyp o vidyonun onda oldugunuda dolaylı yoldan biliomus onun için teyyyp pek bulasamaz diyim burda yazmak isterdm ama google cok güzel indexlior bu siteyii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

anaconda bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaslar eydın dogen gercekten akpertiyyi sarsabilcek az kişiden biri adam arkadasında olmayan yok ve bnm eydın dogenn cok yakınından cok samimi oldugum kişiler ve bana bi vidyo izlettiler teyyyp o vidyonun onda oldugunuda dolaylı yoldan biliomus onun için teyyyp pek bulasamaz diyim burda yazmak isterdm ama google cok güzel indexlior bu siteyii

bana özelden at la benm inbox um indexlenmiyo:D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:D ahaha

erdoğan bilmiyor ki onu oraya çıkaran büyük güçlerden biri medyadır.Medya en iyi propaganda aracıdır.Türkiyenin en güçlü medya patronuna artistlik yapmak sanıyorum kendisi için büyük tehlike oluşturabilecek birşeydir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı:

anaconda bunu yazdı:

bana özelden at la benm inbox um indexlenmiyo:D 

Ne biliyon :)

Baksana adam devlet sırrı açıklar gibi şifreli şifreli :l

Tırstım valla :) Vidyo Teyyyyp nhaha :D 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

anaconda bunu yazdı:

güzel masal :) 

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

tayyeap'in yardım diye topladıkları parayı cebine atması olayını herkesin duyması laızm..

kendine oy verip iktidar yapan halkı böyle dolandırıyo işte.. s*kayım deniz fenerine

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek

masal diyen arkadas bn kimseyi inandırcak deilim bn sadece bunu soylemek istedim ister inanırsın ister inanmazsın ilerde teyyyp üzrne giderse dogenın boyle bisi cıkarsada derdi dersiniz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek

yırtık am*n son feryadı 

sıkı lafmış. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Micro_Sd bunu yazdı:

Avusturya'daki Türk işyerlerine ( berber, market, fırın gibi) toplu bırakılan Hürriyet Gazetesi, bu şekilde bir yıl ücretsiz dağıtılacak.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Hürriyet'in Avusturya Temsilcisi, Avusturya'da okur sayısını artırmak için ücretsiz bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanyanın belirli aralıklarla yaklaşık bir yıl süreceğini söyledi. Hürriyet temsilcisi, dağıtımın profesyonelce yapılması için bir dağıtıcı firma ile anlaştıklarını da vurguladı.

Amaç, Erdoğan'nın şahsi hesabına para geçirdiği iddiasını daha çok kişiye duyurmak

--------------------------------------------------------------------------------------

oha ya bu aydın doğan az ibnetor değil ha

Halk gerçekleri öğrensin demiii ;)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 3524 Toplam Mesaj: 23