folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Flash Disc'i Biçimlendirmek İstemiyorum

Flash Disc'i Biçimlendirmek İstemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

disci taktığımda biçimlendirmek gerektiğini yazıyor. ama içinde bişi var mı hiç bilmiyorum. daha önce öyle bi hata yaptım biçimlendirdim, neler gitti, bir daha gitsin istemiyorum. ne yapabilirim? biostan bakılabilir sanırım ama hiç anlamıyorum biostan :S

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle komut satırında,

chkdsk f: /r

chkdsk f: /x

Not: f: yerine flash diskin harfi gelecek

komutlarını sırasıyla çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra açmayı dener misin belleği bakalım sonuç değişecek mi...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

başka bilgisayarda dene, birkere bana da oldu, başka pc de yedekledim, sonra biçimlendirdim yine aynısını dedi, sistem sıçmış olabilir yane.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

evet  bazen normal flash disklerde biçimlendirme isteyebiliyor. o yüzden kasanın arkasına takıp denemelisin eğer flash diskin normalse biçimlendirmeye ihtiyacı yoksa 2.0 dan açar

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

evet  bazen normal flash disklerde biçimlendirme isteyebiliyor. o yüzden kasanın arkasına takıp denemelisin eğer flash diskin normalse biçimlendirmeye ihtiyacı yoksa 2.0 dan açar

laptop hocam zaten 2.0 olması lazım galiba :S  komut satırını bi deniyim

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Anakroniq bunu yazdı:

komutlarını sırasıyla çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra açmayı dener misin belleği bakalım sonuç değişecek mi...

hocam iki komutta da RAW bu chkdsk kullanamıyor dedi :F

edit: komutları yazdıktan sonra yeniden başlattım yine açılmadı disk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

Anakroniq bunu yazdı:

hocam iki komutta da RAW bu chkdsk kullanamıyor dedi :F

edit: komutları yazdıktan sonra yeniden başlattım yine açılmadı disk

Hocam bir de linux ortamında açmayı dener misin imkanın varsa?

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

imkanı yok. yakınlarımda hiç linux yok. biostan bakılmıyor mu ya?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

indir linüxü onla hallet yoksa cart diye gider :D yada şölye yap recovery my files ile aç kurtar de gösteriyordu ozaman

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Hacı slax indir (usb linux) baska bir flash diske kur usbden baslat bilgisayarı linuxla açıldıkdan sonra flashı tak dosyaları yedekle sonra biçimlendir.

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

Hacı slax indir (usb linux) baska bir flash diske kur usbden baslat bilgisayarı linuxla açıldıkdan sonra flashı tak dosyaları yedekle sonra biçimlendir.

kaç gb falandır?

Toplam Hit: 12387 Toplam Mesaj: 13