Flash Disk Tamiri ?
-
Merhabalar,
Hacılar peder haca gittiğinde sölemiştim flash disk al diye oda sağolsun 16 gb lık bir ufak flash disk almış güzeldi hoş tu felan rahat 7-8 aydır sapa sağlam çalışıyordu. Telefon kılıfları gibi bir koruma kabı vardı ona koyup ondan çıkarıp pc ye takıyorum neyse 2-3 kez yere düşürdüm çalışmamaya başladı :/ içinde önemlide bilgilerim var :| Nasıl tamir ettirebilirim ? Pc ye takıyorum hiç görmüyor farklı Pc ye takıyorum onda da tık yok.
Yardımlarınızı Esirgemesseniz Sevinirim.
Not Markası:
everon usb flash drive 16gb
@her konuyu genele açmaktan vazgeçin
-
fiziksel bir hasar olduğu büyük olasılık.başka bilgisayarda takıp denemişsin bu da ihtimali güçlendiriyor.nasıl tamir edilir bilen varmıdır o da küçük bir ihtimal.:)
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
fiziksel bir hasar olduğu büyük olasılık.başka bilgisayarda takıp denemişsin bu da ihtimali güçlendiriyor.nasıl tamir edilir bilen varmıdır o da küçük bir ihtimal.:)
-----------------------------dış görünüşüne baktığımda çizik dahi yok :| tamir etmem lazım :|
-
upppp
-
tamir ediriyor ama çok nadir kişiler bununlar uğraşıyor tamir eden birini bulman çok zor ki her tamir ederim diyenede götürmemek gerek daha büyük bir arıza ile karşılaşabilirsin
-
fiziksel hasar zor hatta imkansızya yakın düşme ile. yani usbnin boardında.
ama giriş kısmı ile board arasında bir kopukluk olabilir.
elektronikçiye git eski bir usbnin giriş bölümü ile değiştirtmeyi dene son çare olarak.
olmazsa ve ha yok çok önemli bilgiler devlet sırrı diyorsan bir kaç yüz belkide bin doları gözden çıkarabilirsen profesyonel veri kurtarma firmaları var.
-
Nitrous bunu yazdı:
fiziksel hasar zor hatta imkansızya yakın düşme ile. yani usbnin boardında.
ama giriş kısmı ile board arasında bir kopukluk olabilir.
elektronikçiye git eski bir usbnin giriş bölümü ile değiştirtmeyi dene son çare olarak.
olmazsa ve ha yok çok önemli bilgiler devlet sırrı diyorsan bir kaç yüz belkide bin doları gözden çıkarabilirsen profesyonel veri kurtarma firmaları var.
-----------------------------o kadar da değil yedeğinin almayı unuttum download lar var sadece ama çodka güzeldi yani :| Şimdi bunu istanbulda şöle sağlam yerlere nereye götürebilirim içine iyice sıçmasınlar bare :/
senin dediğin gibi bende giriş kısmından şüpheleniyorum hocam. çünkü kılıfı vardı sağlamdı koruyordu 2-3 kez felan düştü nerden baksan :/
-
istanbullularrrrrrr uppp :|
-
kadıköy yazıcıoğlu taraflarını araştır
-
sunyy2003 bunu yazdı:
kadıköy yazıcıoğlu taraflarını araştır
-----------------------------oraları biliyorum taa karşıda birde çok para istiyor yaw :|
-
:D aslında dorusun hacı içinde az arşiv taşımadım :| ama çok lazım gençelr bu yav :/ nerede yaptırabilirim :|