Flash Öldü Mü Müridler?
-
flashın sağladığı işlevselliği henüz alternatifleri sağlıyor diyemeyiz. flash diyince basit video oynatma olarak algılamamak gerekir.
-
HTML5 tam olarak 2025 te satbil olacak en azından öngörüleri bu yönde. peehh
-
ölmedi. Fakat ilerlemezde. Aynen kalır.
Yeni teknolojilere giremedi. Yani bundan sonrası için öldü. Yeni teknolojilerde öldü
-
bu konulara yazmaktan ciğerim soldu.
-
Flash intihar etti bence apple'a artizlik yaptı bir de hergün güncelleme yapmak için soruyor artik biktirdi. Güvenlik sebebi ile bazı browserlar için tuhaf önlemler aldılar. youtubeda mouse ile videoda mouseu gezdirip cikarinca resmen arkaplanda bir exe acilip kapanior, donma ve cpu yukselmesi oluyor. sinir bozucu.
-
Bu html5 ile her türlü Oyun kodlanırmı ?
-
valla ne yalan söyliyim. flashi yalayıp yutan adam herşeyi yapabilir; ama nedense bana jquery, html5 yanında basit-ucuz birşeymiş gibi geliyor. adobe desteğini çekti diyen arkadaşa da kaba yerlerimle gülüyorum. adamlar cs6'sını çıkardı neyin çekmesi.
-
Esconda bunu yazdı
Bu çocuk belliki sınıfta kaldı, her başlığın altından çıkıyor...
yerinde bir çıkarsama..
yurt dışında okumak da zar hele Ukraynada..
-
Flash'ın sağladığı her şeyi HTML5 sağlayamıyor ayrıca flash hazırlamak html5 script i yazmaktan daha kolay.
Ama artık ben de kullanıldığını görmüyorum artık reklamlarda gif olmaya başladı.
-
temel şeyler html5 ilede yapılır fakat hadi html5 ile bir noktayı aşçıya, aşcıyı hizmetciye, sonra hepsini bahçivana dönderin bakalım yapabilecekmisiniz.:)
demek istediğim animasyonlu sanki çizgi film gibi bir siteyi html5 le yapmak imkansız. html5 in yapabildiklerinide artık flash la yapmak mantıksız.
a.q nasıl bir mesaj oldu bu. :)
NuLL29 tarafından 07/Şub/13 10:22 tarihinde düzenlenmiştir