Flash Video : Bir Kızın Hayatı
-
doğru adamı bulmak için illa yatmak mı lazım amk işe bak ya..
bu kızla evlenen adam olmak istemezdim :D
yolda görürsem bi de ben zikiim şunu bari :|
-
video yu türkiye şartlarına göre değerlendirmemek lazım... ben yurt dığındayım gayette gerçekci...bulana kadar devam))))
-
veron61 bunu yazdı:
-----------------------------
video yu türkiye şartlarına göre değerlendirmemek lazım... ben yurt dığındayım gayette gerçekci...bulana kadar devam))))
-----------------------------hacı ors.puluk evrensel bir kavramdır :D
-
bi herif warya biden sadist sex yaan biri oluyo orası manyak yaa :D güsel video
-
veron61 bunu yazdı:
hacı ors.puluk evrensel bir kavramdır :D------------------------------------------
yurt dışında idae erkekk yatakta belli olur ...o zaman bulana kadar devem.... durmak yok yola devam misali)))
-
Lan 4-5 defa izledim çok komik 2 yeri var biri o romantiğin manyağa döndüğü yer bide o ddağdaki yarmanın minnacık şeyinin olması zuhahaha
-
bu ne anasını satıyım kadın 54498416541984198415 kere ilişkiye girdi.sonrada adam onu sevdi aldı saçma ama ilginç bişey.
-
bildiğin erotik :D
-
deneme yanılma yöntemiyle ilgili bi video x)
-
toplumun nereye dogru gittiginin gostergesi, eskiden avrupada amerikada olur derdik.artik bizim ulkemizinde pek farki yok, kizlar ani ya$amak, hayati ya$amak derken bunu soylemek istiyor galiba.
hic $oyle adam akilli bi insan yok galiba, o nesil kayboldu gitti.