Flash Web Tasarım Sitesi Üzerine
-
Ben kendi web tasarım sitemi klasik şekilde yapmak istemiyorum.Sitemi Flash ile yapmayı düşünüyorum.Ama bayağı bayağı flashda cizilmis adam karakterli falan yapmayı düşünüyorum.Böyle bişey yaparsam müşteriler ciddiyetsiz olduğunu düşünür ve olumsuz bir etki yaratır mı? Yani millet bu ne lan sitede cizgi film falan der mi.
-
u235 bunu yazdı
Ben kendi web tasarım sitemi klasik şekilde yapmak istemiyorum.Sitemi Flash ile yapmayı düşünüyorum.Ama bayağı bayağı flashda cizilmis adam karakterli falan yapmayı düşünüyorum.Böyle bişey yaparsam müşteriler ciddiyetsiz olduğunu düşünür ve olumsuz bir etki yaratır mı? Yani millet bu ne lan sitede cizgi film falan der mi.
Bence karekterlerin nekadar iyi olcagına bakar.
bknz: jim carrey :) -
Mycity bunu yazdıu235 bunu yazdı
Bence karekterlerin nekadar iyi olcagına bakar.
bknz: jim carrey :)yok hacı o kadar ağır bişey değil :D 20 mb site mi olur.Benim yapacağım family guydaki gibi çizimler olacak :D
-
orjinal olsun sıkıntı yok.
-
VBDream bunu yazdı
orjinal olsun sıkıntı yok.
öyle bildiğin siteler varsa benim anlattığım gibi yollasana bi bakayım
-
yoo gayet eğlenceli görürler sizi. daha iyi olur. çoğu interaktif ajansın web siteleri genellikle böyle oluyor, rahat bir dil söz konusu.
http://www.tart.com.tr/
Tart new media mesala. Chef kısmına bak.flash değil ama en azından eğlenceli oldukları aşikar.
kafanda fikir oluşturur :) -
Daniel-Koo bunu yazdı
yoo gayet eğlenceli görürler sizi. daha iyi olur. çoğu interaktif ajansın web siteleri genellikle böyle oluyor, rahat bir dil söz konusu.
http://www.tart.com.tr/
Tart new media mesala. Chef kısmına bak.flash değil ama en azından eğlenceli oldukları aşikar.
kafanda fikir oluşturur :)Gayet güzel bir site hocam iyi fikir kattı :)
-
hazır temp. boş 2 adam , biraz photoshop , birazda yaratıcılık
- söyle bişi düşünebilirsin ? :)
-
BarisYigit bunu yazdı
Tam benim kastettiğim gibi bir site değil aslında bu.Site bide çok
.
Ben daha çok bu şekilde bişey yapmayı düşünüyorum.
-
u235 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
.
işin içinden illustrasyon açısından iyi kalkarsan olur, diyalog olacaksa seslendirme ile destekle derim.
Performans muhabbetine konuştuğum biri vardı, o 4000*4000 bir movieclip koymuştu 2D dünya düşün, elinde balon olan kız linklere uçuyordu mesela mouse kontrolüyle.
Ortaya farklı ürün koy, bunu yaparken herşeyden önce navigasyonu sağla yeterli.
-
VBDream bunu yazdıu235 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
.
işin içinden illustrasyon açısından iyi kalkarsan olur, diyalog olacaksa seslendirme ile destekle derim.
Performans muhabbetine konuştuğum biri vardı, o 4000*4000 bir movieclip koymuştu 2D dünya düşün, elinde balon olan kız linklere uçuyordu mesela mouse kontrolüyle.
Ortaya farklı ürün koy, bunu yaparken herşeyden önce navigasyonu sağla yeterli.
valla hocam şuan acayip istek geldi benim bokdan bilgisayara yüklücem illustratorude umarım CS3 yada CS4 yeterli olur bu tür bişey yapmak için.
Bide illustrator bilgim hiç yok sadece az firework biliyorum :D
Ben o senin bahsettiğin kadar ağır bişey yapmayı düşünmüyorum hacı siteye gelen adam 10 saniyeden fazla beklemesin.Komple 5 mb geçmesin Flash dosyalar.
Bide navigasyonu sağla derken neyi kastettin tam çakamadım.Ortaya gerçekden bir farklı ürün koyucam inşallah : )
u235 tarafından 23/Oca/13 23:00 tarihinde düzenlenmiştir