Flashchat Açığı
-
Ya böle konular açmayı sewmem ama flashchatte bilinen bir açık war mı warsa nasıl kapatılır bunu örenmem lazım siteme flashchat kurdum çünkü.Bu konuyu açtım ceza olarak 50 Konu açıcam =) ama lütfen cwbını werin ?=)
-
Bende merak ediyorum varmidir bu flashcaht in bi aciqi bilen varmidir?
-
walla bn bilmiom boyle bi konuyu acmak sucmu bide 50 konu acınca sucun affediliomu
-
hojam şimdi kürdonuz der ki;
bir açığı merak ettiğinizde forumda sormanıza gerek yok.
www.securityfocus.com sizin derdinize derman olacak tek yerdir. bir açık çıkarsa en geç bir kaç güne kadar orada belirir zaten.
exploit neyim aramak isterseniz de www.milw0rm.com ikinci dermandır. :) -
anti-char.rudan cokies çalığ elegeçiridini videosunu izledim zümsüküne soruun onda vardır videosu
-
hangi versiyonun açığını bilmek istiyorsun.
-
4.3.3 olursa makbule gecer valla
-
o yok.
-
saol kanka
-
yok ondan değil böle hazırcılık bi konı olduğu için ceza olarak 50 konu açıcam dedim :).araştırdım bulamadım ondan dedim.bu arada zumsuk un cookie çaldığı flashchat deil ki :)
-
Evet ArkadaşLar Simdi SizLere Dünyada Ama Dünyada iLk kez fLashchat.php uzantıLı siteLeri Admin moderator ve Spy SifreLerini nasıL aLıno yönetim paneLinden değiştiriLir ve hackLenir Onu anLataCağım .. Getright .. Getright Download
Evet Simdi programımızı indiriyor ve SetupLuyoruz Daha Sonra Aşağıda Tek Tek Resimdeki uyguLamaLarı yağaCağız.Simdi iLk önce googLeye qirip " inurl:flashchat.php " sekLinde aratıyoruz.Daha Sonra cıkan 1000 Lerce sayfadan ßirine tıkLıyoruz.
Evet Simdi ßir hedef ßeLirLedik ve tıkLayıp giriş yapıyoruz Siteye..
Sectik qirdik ve Karşımıza yönetim paneLi çıktı ve üye adı password istiyor ßiz ßunu ßuLmamız için iLk önce getright programını caLıstırıyoruz.
SekiLde qörüLdüğü qißi uyguLuyoruz..
Evet ßurdada Adres ßöLümünün Sonundaki " flashchat.php " uzantısını " index.php " seklinde değiştiriyor ve kaydet diyoruz.
Sonra Karşımıza yukarıdaki tablo sekLinde menüLer çıktı ßurda iLk önce No thanks Sonra Diğer menüye tıkLıyoruz.Daha Sonrada..Kaydettiğimiz index.php dosyasını ßuLuyoruz.Simdi o dosyayı not ped iLe açıyoruz ve en altta ßuLunan Sitenin açığı oLupta vermiş oLduğu admin moderator ve spy sifreLerini aLaCağız..
Evet Admin adı kendi adınız oLsun.Cünkü qeneLde siteLerin coğunLuğu admin adını sakLar Sizde kendi isminiz oLarak qirin ve Sifreide aLdınız o sifreyi kuLLanarak daLış yapın siteye.En basa qeLiyoruz Site adresimizin uzantısını yazıyor ve User Adı iLe sifremizi qiriyoruz.
Yukarıda qözüktüğü qißi nickimizin yanında Koskoca A resmi var nedir ßu Admin demektir.Evet simdi ne yapmaLıyız ? Siteye qirtikten Sonra Adres cubuuğundaki adresin Sonundaki flashchat.php uzantısını admin.php oLarak değiştiriyoruz.ve yönetim paneLine qiriyoruz.
qirdikten Sonra Admin ad ve sifremizi yazarak qiriş yapıyoruz.
Bundan sonra ne isterseniz yapın siteye
arkadaşım valla arkadaştan buldum getirdim artık işine yarar mi bilmem ..
Toplam Hit: 5455 Toplam Mesaj: 13