Flashla Windows Kurduktan Sonra Flash Açılmaz Oldu.
-
Hepinize iyi geceler
müridler iki gün önce flashı boot edip windows8 i kurdum format atmak için ve güzelce attım işlemim bitti çantaya attım. bugün tekrar flashı biçimlendiriyimde içine birşeyler atmam lazımdı ama flashı windows üzerinde açmaya kalkınca veya biçimlendirince flash yazmaya korumalı diyor.internetteki bütün yolları denedim regeditten filan olanları yaptım sonuç değişmedi programları yaptım değişmedi.Başka bilgisayarda denedim yine aynısını verdi.Bide son çare backtrack4 de deneyim dedim ondada şu hataları aldım flashı geri getirmenin bi çözümü varmı müridler yardım edin lütfen

-
müridler bi yardım edin kimse birşey yazmamış .Flashın garantiside vardı garantiye göndersemmi acaba
-
http://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html
Bu program ile formatlamayı dene bi,
-
-

müridler bu programlada yine aynı hatayı verdi :S
-
enesshn18 bunu yazdı

Cihaz bozuldumu acaba,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıenesshn18 bunu yazdı

Cihaz bozuldumu acaba,
valla anlam veremedim hocam ama daha alalıda fazla olmadı bu kadar kısa sürede bozulmasına imkan yok.
-
kaç defa usb den kurdum böylesi başıma gelmemişti.. sorun usbde olmalı
-
http://smallbusiness.chron.com/unlock-write-protection-usb-drive-windows-7-26872.html
kısaca: flash disk'in Güvenlik İzinleri'ni ayarla diyor.
-------
biri de demiş ki bilgisayarı konsol destekli güvenli modda başlat.
USB'nin sürücü harfi G: ise (deneye deneye bulacaksın)
format G: yapacarak aşabilirsin demiş.
nasıl deneye deneye bulacaksın? örnek: D yazarsın sonra dir enter içindekileri gösterir.
E yazarsın... gibi gibi
YekteranBaymedir tarafından 05/Ağu/13 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
flash bellek üzerinde belki disketteki gibi anahtar olabilir ona bir bak.
-
valla müridler burdakinlerin hepsini denedim ama bi türlü başarılı olamadım sanırım flash gümledi.Bugün gittim media markete anında değiştirdiler.İlggilenen herkese teşekkür ederim