Florürün Zararı
-
u235 bunu yazdıSpoofU bunu yazdı
Bildigim kadariyla pineal gland i kucultup insanda farkindaligi ve imani azaltiyor.
iman değilde insanda ruhsal dengesizlik yaratıyor yazıyordu pineal glandi tahriş ederek.
Spirituality i iman gucu olarak da cevirebiliriz. o yuzden imani dedim.
-
Florür(flour)aN9, halojenler gurubunun ilk elementi, (negative[k/a]) bir anyondur.
Maden sularında değişik ölçüde var mesela sırma maden suyunda mg/L F=6 dır, değişik bölgelerde değişim gösterebilir tabi.
Diş macunu o bu vs. derken adama şunu bunu kullanma dersen adam sana ya bırak bu işleri der derlerki diyorlar. ben mesela misvak kullanıyorum, zorda kalırsam parodontax kullanıyorum diş macunu olarak.
Ve her dişmacununda flour'u geçtim, göz yakması mevcut direk sürüp gözüm seviyesine gelince hemen yakmaya başlıyor içindekileri külliyen boş ver zaten, hele ilaç o bu onları geçtim eklem hastalığına kadar yolu var.
Tabi mg bazda vücuda almanın etkisi pek olmaya bilir ama değişik maddelerde almak iyi değil ben bir tek maden suyunda göz yumuyorum.
Ondada katyonlar çok fazla o yüzden mg özellikle, kalsiyum, potasyum, sodyum. -
ArduouS bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
önerilen bir diş macunu varmı her konuda kaliteli bir marka.
sensodyne flörürlü kullanıyorum bembeyaz yapıyor
sensodyn kullanıyorumda ismi florlumu yoksa florlu fakat ismi farklımı ben sensodyn beyazlatıcı kullanıyorum
-
benim bildiğim tüplerin altında renk oluyor;
yeşil:doğal ürün
mavi:az kimyasal
kırmızı:kimyasal oranı fazla
siyah:tamamamen kimyasal
-
Florid olarak farklı bir versiyonu diş macunlarında var. Ama florid içermeyen diş macunları da var, kolayca da bulunabiliyor. Sensodine'in floridsiz versiyonu var, yıllardır onu kullanıyorum tavsiye ederim.
Bulamayanlar için karbonat + limon suyu da diş macunu vazifesi görecektir.
-
XanTos bunu yazdı
Florid olarak farklı bir versiyonu diş macunlarında var. Ama florid içermeyen diş macunları da var, kolayca da bulunabiliyor. Sensodine'in floridsiz versiyonu var, yıllardır onu kullanıyorum tavsiye ederim.
Bulamayanlar için karbonat + limon suyu da diş macunu vazifesi görecektir.
O diş minesini çok zedeliyormuş hacı.
EDIT:Karbonat+ limon olayından bahsediyorum.
u235 tarafından 05/Eyl/13 10:41 tarihinde düzenlenmiştir -
limonun asidik oranını biliyon mu hoca koladan daha fazla hiç dişe sürülür mü?
-
ana konuya istinaden ekleyeyim cesme sularinin florur'den oturu zarari kadar , disarda satilan plastik siselenmis sularinda icinde suya karisan organik bilesiklerden oturu bir o kadar zarari var. (plastigin sinifi. numarasi 3-5 farketmez)
dismacunu konusunda; bir konuya yazdim burayada ilistireyim
zehir..
tum dis macunlari en kaliteli markalar dahil benzen iceriyor, bu organik bilesigin icindekiler kanseri tetikler , aids/hivi azdirir , bagisiklik sistemi icin savasan kan hucrelerini azaltir vs.. (triclosan antibakteriyel kimyasali ve toksin basi sodium flouride deginmiyorum bile)
hele bi de yutanlar var direkt zehirleri kanlarina karistiriyorlar. (agiz sabunlamak dahil buna) cope at gitsin dis macunu hic kullanma daha iyi
sadece bos firca yeterli disleri temizlemek icin. antibakriyel temizlik icin kabartma tozu ve deniz tuzu ile kendi dis tozunu yapabilirsin. bas koydum ben bu yola diyorsan da cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik karistirip dislerini fircaliyorsun
illaki zehirlenecem diyorsan glycerin dis macunu kullanarak aza indir
az ustteki yoruma gelince limonu sacina sur hocam 3 vakit limon suyuyla dis mi fircalanir.
gerekli malzeme karbonat tozu + su (aroma istiyorsaniz sekersiz vanilya tozuda eklenebilinir)
genel olarak florur = toksin = zehir.
-
bununla ilgili yapılmış bi çalışma var mı gösterebileceğiniz? ortada bu tarz sürüyle bilgi var da bilimsel olarak doğruluğu belli değil. Yapılan bi çalışma, bi yayın yoksa anlamsız bunlara inanmak
-
güvendiğim bi-2 diş hekimi florürlü diş macunu kullan diye önerdiği için son 2-3 yıldır sensodyn F kullanıyorum.
beyazlığı temizliği diğerleri ile kıyaslanamayacak düzeyde iyi gelmişti bana.
birgün en iyisi denen yarın yerlere vuruluyor, anlamadım birader bu işi.
genel olarak sağlığına dikkat eden birisiyim, alkol, sigara, asitli içecekler, abur cubur market ürünleri, doğal olmayan meyve suları kullanmam/içmem.
konuyu okuduktan sonra, mutfak malzemelerinden kendi macunumuzu da kendimiz mi yapacas şimdi diye kalakaldım.
hoju sen şimdi
kabartma tozu, deniz tuzu, cay agaci, nane, tarcin ve kizilcik ile kendi diş macununu mu yapıyorsun? gözlerimi kapadım, önümde bir ağaç, bir kızılcık meyvesi, bir avuç nane, bir paket kabartma tozu, birkaç silindir kök tarçın, akdenizde yüzmüş adamın vücudunda kalan beyaz tortu yanyana duruyor, bunları nasıl kullanıp dişimize sürtecek bir kıvama getirecez bilen varsa beri gelsin :)
misvak ne iş bu arada? hepsini bırakıp kolay bir prosedür olarak alıp misvak sürtsek yeterli temizliği ve beyazlığı sağlar mı ki?