Folder Lock 6.3.2 Yardım
-
Folder Lock 6.3.2 yükledim bazı dosyaları şifrelerim bilgisayarın tekrar başlattığımda tekrar serial istiyor ve dosyalarım kayıp oldu bu dosyaları nasıl görebilirim yardımcı olurmusunuz
-
serial girmen gerekiyor
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
serial girmen gerekiyor
varmı sende giriyorum yanlış oluyor -
bayyx1 bunu yazdı:
-----------------------------demirci bunu yazdı:
serial girmen gerekiyor
varmı sende giriyorum yanlış oluyor-----------------------------
İnternet bağlantını kesip aşağıdakileri gir
Serial Number: F6-20090324-1-B11250
Registration Key: F0C8BEC6EA3E9492945E381CD8323A668E8026E6FEC8BEE6C8321002FE7EBEFE
Serial Number: F6-20090324-9-83264
Registration Key: F0CCFECE123E365A98B0A0EE5E08E074804EEEAAF0CEFEEE12082050DEBEF6FE -
Kullanmayın şu proğramı bu kaçıncı vaka. Neyse üstüne yeniden kurmayı bir dene istersen.
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Kullanmayın şu proğramı bu kaçıncı vaka. Neyse üstüne yeniden kurmayı bir dene istersen.
-----------------------------üstüne kurulmuyor ne biçim proğram bu hoca nerden bulaştık buna
-
Deneme sürümü mü ?
-
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Deneme sürümü mü ?
-----------------------------evet içinde serial vardı giriyorum ama olmuyor
-
Aslında sorunu na ilginç bir çözüm var. Nod32 ile proğramın yumuşak karnı tesbit edilebiliyor. En azından dosyalarını görlür hale getirip kurtarman mümkün. Aylar önce denedim işe yaradı. Net de resimli anlatımıda vardı sanırım. Bulamazsan anlatırım.
-
karabudun bunu yazdı:
Aslında sorunu na ilginç bir çözüm var. Nod32 ile proğramın yumuşak karnı tesbit edilebiliyor. En azından dosyalarını görlür hale getirip kurtarman mümkün. Aylar önce denedim işe yaradı. Net de resimli anlatımıda vardı sanırım. Bulamazsan anlatırım.
nasıl olacak sana zahmet anlatırmısınPM atarmısın bana
-
Tamam attım. Denede sonucu yaz. Hala işe yarıyor mu? Merak ettim.