Folderaccess (Yardım)
-
Arkadaşlar bu şifreleme programı ile dosyamı şifreledim format attıktan sonra programı kurdum ama dosyamı açamıyorum denetim masasına yönlendiriyor tıklayınca.
Nasıl düzeltebilirim sorunu ?
Teşekkürler.
-
o program güvenli değil hocam onu Linux dağıtımında aç içindekileri görürsün :)
-
klasörü rarla, sonra rar paketini aç, klasörü değil, içindeki dosyaları çıkar dışarı. hallolur
-
başaramadım dosyayı çıkart diyorum işlem bitiyor ortada dosya yok :S bir yardımcı olan yok mu başka bilgisi olan ?
-
zamanında çok kullanmıştım. acayip yöntemlerle klasörün içindekilere ulaşabiliyodum ama unuttum hepsini. bi bakim hatırlarsam sölerim.
-
Dosyan klasöre rename yapıp içine gir...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Dosyan klasöre rename yapıp içine gir...
-----------------------------acık anlatsan biraz rarladıgıma mı ? kilitli olan dosyaya mı ayrıca program kurulu halde kaldırsamda aynı kurulu halindede aynı açmaya çalışınca denetim masasına yönlendiror
-
Şu konuya bir el atsak arkadaşlar önemli bilgilerim vardı kaldı öyle.
-
???
-
Hiç mi anlayan yok :(
-
Hocam ilk önce aynı sürümü mü kurdun ? kurduysan problem ama ben Folderlock kullanıorm aynı mantıkla çalışıyorsa bendede sorun oldu benim yaptığm şydu..
Setup ettiim zaman Belgelerime Locker1.FLK diye bi dosya atıyor asıl dosyalar orda unistall yapıp tekrar install yaptığında ise Locker2.FLK oluyor ve dosyalar görünmüyor 2'nin ismini silip 1 yapman olayı çözer yada Locker2.flk DOSYAsını silmen olayı çözer Tabi bu folderlock için
Senn olay içinse İnstall yapıp istersen
Başlat /Çalıştır/ CMD
d:/XXX dosyalarını komutla çağırırsın... Yada Sen İnstall et prog. Senin Şifreli olan dosyanı tutup Folderaccess'e sürükle...{Daha öncede aynı sorunu yaşayanlar war -ve çözüm olarak bnu sunmuşlar]