Fonemen Programındaki Numaralar Büyümü
-
müslümler düşünce gücü ile aynı fonemen programındaki gibi beyinin kontrelini ele geçirerek telepati yoluyla bunu mücize gibi gösterebilermi. birde bu cin ci hocalar gibi .sanırım bana birisi büyü yapıyor beynim bir nesneye odaklanıp duruyor ..nasıl kurtulurum ben ateistim büyüye inamıyorum ama nasıl oluyor anlamdım
-
neolur arkadaşlar yardım edin. çıldırmak üzereyim
-
bişey sen ona inanmıyosun diye var ya da yok olmaz ki.. büyü biz inansak da inanmasak da var olan birşey ve sen de insan olduğuna göre seni etkileyebilir ..
büyüde çeşitli dualarla cinlere komutlar verilir ve cinler o emire göre hareket ederler. telepati büyünün bi çeşidi değildir sanırım
-
:|
büyü değil için rahat olsun.televizyon numaraları -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
:|
büyü değil için rahat olsun.televizyon numaraları
-----------------------------kardeş bana büyü yaptılar diyorum birsi beynimi kontrel ediyor galiba
-
"Telegram" diye bir konu var, onu araştır..
İnşallah öyle birşey yoktur..
Kesin büyüdür diyorsan müslümanlar için kurtulmanın yolu var ..
-
telepatide birisi senin beynini kontrol etse bunu anlayamazsın.herşeyin kendi inisiyatifinde olduğunmu sanırsın senin yaşadğın durumun parapsikolojiyle alakası yok.bildiğin duaları oku ve rahatla kendini sıkarsan bu durum devam eder.
-
şeytan girmiş biri parmak atsın D
-
allaha inanmıosun büyüye inanıosun?
-
Kimse büyüyle senin beyin kontrolünü ele geçiremez.. Rahat ol. Düşük seviyeli varlıklar şöle bi selam çakıolardır sana :|
-
özellikle bunun bir açıklaması olmalı.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63913
Toplam Hit: 5800 Toplam Mesaj: 41