Ford KUGA'yı Nasıl Bilirsiniz ?
-
Hocalar merhaba,
Arabayı değiştirmeyi koyduk kafamıza, 2012 Renault Clio Grandetour var, bunu satıp biraz birikmişi koyup Kuga alalım diyoruz ama ben anlamıyorum pek araba işinden.
Senede 3-4 İstanbul - Antalya yapacak,
10-12 su bidonu taşıyacak,
Piknik mangal, kurbanda kesilmiş koçu taşıyacak, hem yük taşıyıp hem de güvenli kaliteli bir araba bakıyorum.
Bu konuda eğer yardımcı olabilir ya da yönlendirmede bulunursanız çok mutlu olurum.
-
sağlam etli arabadır ecoboost motoru hacimden cok turboya yüklenir yol tutusu ses sistemi güzeldir konfor olarak sert olup cebi düşünmez gaza bastınmı acar muslukları ikinci eli zayıf parçası eh işte diyeceğimiz seviyededir (azbiraz pahalı)
-
parça dışında temizini bulursan sıkıntı yaşamazsın.
ama bagaj fitili sunroof çerçvesi tavan dölemesi havalandırma klipsi derken canını çok sıkabilir :D
çok ortak araç/model parçası yoktu diye hatırlıyorum. kuga/puma vs.
-
Clio nun yükseği, gotu kalkik i, hormonlusu
-
Kuga yerine Juke tercih ederim.
Hacim olarak daha büyük, performans olarak daha verimli. Kugada ecobost motor var (full turboya dayalı) triger kayışı zayıf noktasıdır.
2019 model öncesi yağ pompası da triger zincir dişlisi ile çalışır, 2019 sonrası yağ pompası yağ içindeki kayış ile çalışır.
Juke 1.0 benzinli DCT şanzıman 115hp hacim, donanım, güvenlik vs Kuga'dan daha sağlıklı. -
arkadaşım da var. 0 aldı. genel olarak memnun.
-
Aradaki farkı bilmiyorum ama puma daha mantıklı gibi
-
Hocalar cok tesekkurler cevaplar icin. Yag icindeki kayiş olayi cok buyuk eksi benim icin. Hafta sonu bayiden gidip bakacagim gözümle
Nissan Qashqai mi Kuga mı desem ?
nissanda benzinli secenek var mi acaba, dizele isinamadim bir türlü
-
GodKlaus bunu yazdı
Hocalar cok tesekkurler cevaplar icin. Yag icindeki kayiş olayi cok buyuk eksi benim icin. Hafta sonu bayiden gidip bakacagim gözümle
Nissan Qashqai mi Kuga mı desem ?
nissanda benzinli secenek var mi acaba, dizele isinamadim bir türlü
Hacı kia carnacal al, gemi gibi araba. Arkaya yatak açıp, kamp yaparsın.
-
kuga c-suv olandı sanki
alternatif
hyundai - tucson
ve ya corolla cross olmamı
-
GodKlaus bunu yazdı
Hocalar merhaba,
Arabayı değiştirmeyi koyduk kafamıza, 2012 Renault Clio Grandetour var, bunu satıp biraz birikmişi koyup Kuga alalım diyoruz ama ben anlamıyorum pek araba işinden.
Senede 3-4 İstanbul - Antalya yapacak,
10-12 su bidonu taşıyacak,
Piknik mangal, kurbanda kesilmiş koçu taşıyacak, hem yük taşıyıp hem de güvenli kaliteli bir araba bakıyorum.
Bu konuda eğer yardımcı olabilir ya da yönlendirmede bulunursanız çok mutlu olurum.
clioyu kaca satıcan aracın ozellikleri neler hocam