Forex ?
-
Slm şu Forex siteleri getrisi ve götürüsü kullanan varsa hangi site güvenli. örnek 100$ dolar 1 ayda 3000$ olur diyenler var ne kadar gerçek günde 2 saat zaman ayırmak yeterliymiş.. Yardımcı olursanı sevinirim
-
al sat yapıyorsun. 100$'ın 1 ayda 3000$ olması için çok şanslı ve bilgili olman gerekir. Bir nevi kumar oynuyorsun. İşlem yaptırana da komisyon ödüyorsun. Yani her zaman masa kazanır.
-
Sağlam bişi değilmiş diye duydum.
-
ilginç
-
o kadar karli olsa adam kendi yapar niye sana yaptirip araciliktan kazansinki :) bu sekilde riskini sifira indiriyo ustteki arkadasin dedigi gibi her turlu masa kazaniyo
-
teşekkürler
-
nizamoglu_45 bunu yazdı:
-----------------------------
Slm şu Forex siteleri getrisi ve götürüsü kullanan varsa hangi site güvenli. örnek 100$ dolar 1 ayda 3000$ olur diyenler var ne kadar gerçek günde 2 saat zaman ayırmak yeterliymiş.. Yardımcı olursanı sevinirim
-----------------------------
kumar , ben bu işi yapıyorum kumardır hıc bulasma.... -
türkiyede forex maalesef yasal değil. bir sürü forex firması var ama hiç birinin güvencesi yok.
yani adam paranın üstüne yatarsa hiç bir şekilde hak iddia edemiyorsun.
dünya genelinde yaygın bi şey ancak senin benim gibi 100$-500$ ile oyanayan adamın kazanma şansı yok hele ki türkiyede. zaten türk firmaları çok fazla çakallık yapıyor.
yabancı bi kaç tane sağlam firma var ancak bence uğraşmaya değmez.
son olarak benim param çok illa bu çakllara kaptırıcam diyorsan
türk firaması olarak anadolubankın kurduğu paritem.com ve yabancı olarak ta fxcm yi tavsiye edebilirm.hepsinin kendine göre artıları eksileri var
ama şundan emin ol yatırdığın parayı her türlü kaybedeceksin.
-
forex türkiyede yasal değil kıbrıs üstünden çalışıyor
offshore hesaplar gibi düşünün
yarın öbürgün göte gelebilitesi yüksek çünkü devlet güvencesinde değil
-
poker oyna hacı daha garanti :D
-
100 dolara 3000 dolar nerde öle para kazanmak çalışanlar enayi mi birde her sitede reklamı var böyle bişey olsa reklama mı ihtiyacı olur herkes çullanır inanmayın işinize gücünüze bakın