Format!!!???
-
Arkadaşlr bi isteğim olcak.ben diskime format atarken hep windows cdsini kullanıorm.ama gercekten artk insan bıkıor.altı üstü bi format atcam ya windowsu yüklemiicem ki.ama ben yine de beklemek zorundaym iki saat kurun dosyaları yüklemesini zartı zurtu..mürid ve müride kardeşlerim.var mıdır acaba içinizde bi program bilen sadece format atmaya yarayan_?böle bilgissyrn başlangıcında boot etsin kendini formatını atsın "haydi selametle" desin gitsin.valla progrm yazmasını bilsem sizi meşgul etmesdim.şimdiden teşekkürler.
-
anlamadım ama dikleri formatlayıp hiç bi işletim sistemi falan yüklemeyecenmi
onu mu istiyorsun???
-
ya yeni bi işletim sistemi kurmak istesem bile windows cd si olmadn nasıl formtliicam ben bun sadece formt yani.başka bişi olamsın diorm.
-
Norton Ghost 2003'ü dene
-
wındows cd si olmadan şöle yaparsın diskleri biçimlendirebilirsin
muttemelen biostanda yapılıodur ama biostan nasıl yapılır bilmiom sadece ben boot eder sonra işlemi gerçekleştirim
ama dediğim gibi hiç bişi yüklemeyeceksen diskleri biçimlendir :D
-
önce temiz bi format at sora programlarını kur sistemin backupını al . Daha sora bişi oldumu format atmaya gerek kalmadan backupı yükleyebilirsin. bunun içinde arkadaşın dedigi gibi norton ghost kullanabilirsin.
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------wındows cd si olmadan şöle yaparsın diskleri biçimlendirebilirsin
muttemelen biostanda yapılıodur ama biostan nasıl yapılır bilmiom sadece ben boot eder sonra işlemi gerçekleştirim
ama dediğim gibi hiç bişi yüklemeyeceksen diskleri biçimlendir :D
-----------------------------evet yaa bios olablr aslında .acaba nasıl yapılıodur biosatan bilen var mı yaa_?
-
kalfa bunu yazdı:
-----------------------------
Norton Ghost 2003'ü dene
-----------------------------
katılıyorum renenin ghost hakkında güzel bi dökümanı var onu oku aradıgın sey ghost :) -
al hadi üşenmedim senin için aradım dökümanı :)
-
sağolun bi deniicem şu ghostu.
-
önce format at kur herbişiyi istedigin gibi yap daha sonra norton ghost ile makinanın yedegini al ve format gerektiginde imajı tekrar yukle ilkgünki gibi olsun