Format Atamıyorum
-
ya arkadaşlar kısacası hemen yazayım cunku cok sinir olmuş durumdayım,ya ben pc ye format atacağım ama xp cd sini cd rom a takıyorum pc yi resetliyorum sanki cd yokmus gibi pc acılıyor gayet normal sekilde. bilgisayarımdan bakıyorum sürücüde cd var diyor ama pc acılırkene format baslamıyor. nasıl yapabilirim ben bunu baska sekilde format atabilirmiyim
-
bios'a gir boot menu'den cd'yi ilk siraya al.
o sekil calistiramazsan, yine bios'taki boot menu'den hepsini disabled et, sadece cd rom enabled olsun.
-
biostan hdd yerine cdromu sec 1st olarak.ilk romu okusun.
-
1. olarak cdromu gösterdin mi?
biosdan ayarlaman lazım yada ilk açılışta booot menüsü vardır bazı anakartlarda f8 bazılarında f9 vs.vs ilk açılışta yazar boot menü diye ona basarsın cdromu seçersin formata başlarsın
edit. cevap yazarken diğer arkadaşlarda aynısını yazmış
-
hemen deneyip yazıyoırum buraya
-
yazmadıgına göre garanti vermiş odunu :))
-
hacı yanlış anlamada daha cd yi takamıyosun formatı nasıl atacan :)nette dökümanlar var istersen bi araştır sonra format at derim
-
seref45 bunu yazdı:
-----------------------------hacı yanlış anlamada daha cd yi takamıyosun formatı nasıl atacan :)nette dökümanlar var istersen bi araştır sonra format at derim
-----------------------------=) hadi yükledin next next diyerek (boot u da yaptin biostan) driverlari napcan =)
-
ata ata yukliye yuklliye bula bula ogrenir nolmus
benimde ilk formatimda cd rom okuma sorunu vardi ogrenir yapinca :D
-
Daha farklisida olabilir. Hddnin sata olma ihtimali var. xp cdsi uygun degilse boot olmazki
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
Daha farklisida olabilir. Hddnin sata olma ihtimali var. xp cdsi uygun degilse boot olmazki
-----------------------------cıx bilemedin. sata-ide uyumsuzluğu olursa win kurulumunda hiçbir sabit disk bulunamadı uyarsı veriri. arkadaş cd den boot u açmamış. gerekli ipucunuda vermişler.