Format Atarken Sorun Algılama
-
Bilgisayara format atarken windows kur mavi ekran geldiğinde bir iki dosyayı alttan hızlı hızlı yükledikten sora sorun algılandı ve bilgisayarınız yeniden başlatıldı falan diyor. Bizim akıllı bilgisayara ne yapsamda sorunu algılamasa
-
kullandığın işletim sistemi cdsini değiştirerek denermisin. yada sp2'li cd kullanıyorsan bide SP3'lü bir cd ile dene muhtemelen sorun düzelir yine düzelmezse ramlerini temzile slotlarını değiştir 1den cok ram kullanıyırsan sök 1 tanesi takılı kalsın onboard ekran kartın varsa harici kullanıyorsan hariciyi söküp onboarddan kurulum gerçekleştir olabilecek tüm srunları yazdım :}
-
Saol kardeş SP2 kullanıyorum 1 tane format cd si war her seferinde iş gördüğü için değiştirmeyi hiç düşünmedim bide su onboard ekran kartına kafam takıldı deniyecegğim
-
bak secili alanı silmekiçin L ye basın diyo sonra sende siliyosun ya ondana sonra yeni bir bölüm oluşturmadan yüklüyosan ondan oluyo sildigin yeri yeniden oluşturman lazım pek anlatamadım ama neyse :)
-
harddeath0070 bunu yazdı:
-----------------------------bak secili alanı silmekiçin L ye basın diyo sonra sende siliyosun ya ondana sonra yeni bir bölüm oluşturmadan yüklüyosan ondan oluyo sildigin yeri yeniden oluşturman lazım pek anlatamadım ama neyse :)
-----------------------------
Hoca sorun zaten o menüye gelememek -
Başka bilgisayardan hdd yi sıfırladım sata driver lı xp cd sı var ama suan okumuyo? Ne iş çözemedim
-
değiştir su cdyide sende kurtul bende :} yada öncedende belirttiğim gibi ramlere vs bak
-
Ram e falan baktım hocam bana Sata driverlı cd link olan var mı? Cd mort herhalde hocalar
-
sen normal bi xp bul masaustune at daha sonra sata inflerini include edip yeni bi cd oluştur o zaman
-
tmm hoca denicem
-
Hoca include dediğin bildiğimiz monte demi sora basımız ağrımasın
Toplam Hit: 2587 Toplam Mesaj: 16