Format Atmak İle İlgili (Yardım)
-
Bilgisayarı daha yeni yeni ögreniorum .Pc'ye format attım ama önceki windows'u silmeyi bilmiom yardım edermisiniz.
-
format attında önceki windowsu nasıl silemedin? :S
-
ben kendi pc mi en yakın bilgisayarcıya götürmüştüm sende öle yap :D
-
Sağlıklı bir format attıysan zaten önceki windows'u silmiş olman gerekli.
-
işte sorun bu!hojalarnası silcem,format atmadan öncemi silcem,format attıktan sonramı silcem bilmiyom
-
bilgisayarım da 3 adet windows var :D:D:D
-
format atmak = windowsu silmek
daha açık anlatılmaz.
bilgisayarı cd den çalıştır ve oluşturduğun tüm bölümleri sil. bu şekilde windowslarından kurtulursun. sonra da yeni bir bölüm oluşturup oraya windowsu kur...
-
kardesim simdi windows cdsini takıp yükleme dosyaları atıldıktan sonra mavi ekrana geldiginde disk bilgileri filan cıkıyo iste biliyosundur inş. oraları. format atacagın bölmün üzerine gelip d'ye bas enter'a bas L'ye bas bölüm silinecektir. sonra tekrar bölümlenmemiş alan üzerine gel c'ye bas miktar gir yeni bölüm oluştur. tekrar enterla ntfs formatla diyecek o zaman herşey sıfırlanacak işte.
büyük ihtimalle sen var olan windowsun üzerine tekrar windows kurdun.
dedigimi iyice okuyup dene...
-
format atarken aynı program kurar gibi seni yönlendiriyor zaten.Hard diskini kaç sürücye böldüysen onları gösterir.Windowsu kurduğun sürücüyü silmek için "bölümü sil" gibi bir komut vardır.Ordan gelen yere "L" ile siilyordun sanırım.Daha sonra boşalan alana "bölüm oluştur" dersin.Oraya yüklersin windowsu.Biraz daha dikkatli olursan zaten yönlendirir seni.
-
Bir tane windows neyine yetmedi bi kere. Önce format at sonra windowsu silersin. muhahha
-
hoca sen windosdaykene cdyi takıp üzerine tekrar kurmuşsun . O yüzden 3 tane windows war pcinde. Cdyi takacan pcne reset atacan yeni pclerde genellikle oto boot eder cdyi orada
cd ön yükleme için bi tuşa basın . . . die biş icıkcan bi tuşa basacan . Ordaki yönergeleri izleyecen zaten kolay bişi hemen anlarsın.
he cdyi taktın boot etmedi diyelim pc acılınca del tuşuna bascan biosa akacan oradan 1st bootu cdrom yapacan kaydetcen ve pcyi reslicen bu sefer cdyi bootlar.