Format Attım, Antivirüs Programı Ve Crack Lazım. Elinizde Var Mı?
-
Arkadaşlar,
Bilgisayara format attım baştan sona herşey silindi,
Elinizde her hangi bir antivirüs programı, linki ve cracki var mı?
Ya da ne yükleyeyim önerilerinizi bekliyorum. (deneme sürümü olmasın uğraşmak istemiyorum)
-
bana kalırsa crakcli antivirüs kullanma:] free kullan ondan iyidir..yada benim gibi deepfreeze rulaz:|
-
kaspersky kur 2009 kafan rahat olur
senelerdir kullanırım hiç çekinmeden online alışveriş bile yapıyorum
daha hiçbir sorun yok şimdiye kadarda olmadı
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------kaspersky kur 2009 kafan rahat olur
senelerdir kullanırım hiç çekinmeden online alışveriş bile yapıyorum
daha hiçbir sorun yok şimdiye kadarda olmadı
-----------------------------usta ama onun aktivasyon kodunu bulmak çok zor
lisansı bitince hiçbir işe yaramıyor ve bilgisayarı çok kasıyor açıkçası
Sende crack ya da aktivasyon kodu var mı?
-
avira kur rahatına bak.
http://www.free-av.com/
-
-
Eyvallah arkadaşlar sağolun çok işime yaradı tavsiye ve linkleriniz allah razı olsun
-
hocam yeminle crakli antivirüs programları bir işe yaramıyor. Önce bende öyle düşünüyordum nasıl olsa aynısı diyordum. Vallahi değil. Bunu orjinal virüs programı alınca farkettim. Crakli virüs programı her ne kadar güncelliyorum desede yalan. orjinal virüs programını kurmadan önce crakli olanı güncelledim ve içerisine tanımadığı bir trojan attım pc nin. Sonra tekrar güncelledim. crakli antivisürs tanımadı :S pc normal gözüküyor. Sonra hemen orjinal olanı kurdum bir güncelleme tak benimde bilmediğim bir sürü virüs çıktı :) fark var ;) crakli ile orginal arasında fark var :P :)
-
ama illaki isterem isterem dersen var norton son sürüm crakli upload edeyim?
edit norton demişim ESET NOD 32 smart security
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hocam yeminle crakli antivirüs programları bir işe yaramıyor. Önce bende öyle düşünüyordum nasıl olsa aynısı diyordum. Vallahi değil. Bunu orjinal virüs programı alınca farkettim. Crakli virüs programı her ne kadar güncelliyorum desede yalan. orjinal virüs programını kurmadan önce crakli olanı güncelledim ve içerisine tanımadığı bir trojan attım pc nin. Sonra tekrar güncelledim. crakli antivisürs tanımadı :S pc normal gözüküyor. Sonra hemen orjinal olanı kurdum bir güncelleme tak benimde bilmediğim bir sürü virüs çıktı :) fark var ;) crakli ile orginal arasında fark var :P :)
-----------------------------
kendimizi tatmin ediyoz bu alemde :) -
bende yıllardır kaspersky kullanıyorum hiç bir sorunda yaşamadım...kaspersky internet security 2009 akar :D