Format Attım Fakat Ses Yok
-
s.a beyler arkadaşım pcye format atmış fakat windows u yukledkten sonra ses gelmıomus sağ altta ses simgeside yokmuş nasıl yapacaz :S ?
-
ses donanımını tanıt
-
Hep arkadaşın olur zaten
kardeşim driver yüklemeyi bilmiyorsa niye format atıyor hala bilgisayarcı denen birşey var götürsün 40 ytlyi bayılsın o ögrenir nasılsesin açılacagını senide yormaz.
herneyse
bilgisayarın cd si olur mainboard yhada motherboard yazar üstünde onu çalıştırıp sound klasörüncdeki cmedia realtek vs herneyse onu kurması lazım yoksa ses çalışmaz.
-
saolun ya pekı cd olmadan halledebilrz mi
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
saolun ya pekı cd olmadan halledebilrz mi
-----------------------------anakartın yahut varsa ses kartının driverini internetten indirebilirsen cdye gerek kalmaz. anarkatın modelini arattır interntte
-
bende de aynı sorun var yaf biri yardım etsin:S
-
realtek ac 97 yükleyin.düzelir sorununuz..linkinide istemeyin artık arayın bulursunuz
-
alicem bunu yazdı:
realtek ac 97 yükleyin.düzelir sorununuz..linkinide istemeyin artık arayın bulursunuz
tamam hallettim:D hocam dalga geçmeyin. cd de sound klasörü yoktu. realtek ac 97 başka klasördeydi falan faşmekan:D -
şaka mı bu :|
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Hep arkadaşın olur zaten
kardeşim driver yüklemeyi bilmiyorsa niye format atıyor hala bilgisayarcı denen birşey var götürsün 40 ytlyi bayılsın o ögrenir nasılsesin açılacagını senide yormaz.
herneyse
bilgisayarın cd si olur mainboard yhada motherboard yazar üstünde onu çalıştırıp sound klasörüncdeki cmedia realtek vs herneyse onu kurması lazım yoksa ses çalışmaz.
sana özellikle bişey yazıcaktım da boşver yazmıyım şimdi konu sapmasın ;)
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------Hep arkadaşın olur zaten
herneyse
Ahaha !
şakamısın lan sen :D
Çok zenginsin sen heralde yada kendini çok bilmiş sanıosun :/
Allahım ya TBT olm burası yardımlaşma yeri , isteyen mürid kafasına takılan birşeyi , yapamadığı birşeyi sorabilir Zaten bunu en çok sende görüoz
utanmasan aldıgım xx yerde oturuyorum aldıgım havanın % kaçı oksijen diye sorcan ama genede idare ediyoruz sen gelmiş adama ne diyosun..