Format Attırdım Yardım Lütfen
-
Arkadaşlar Bilgisayarımı Dün Gece Format Attırmıştım,Format Nedenim İse Bilgisayarımı Başka Bir yere Taşırken Kapattım Ve direk Arkadaki Güç Kaynağını Cektim Galiba Tam Bilgisayar Kapanmadan Çekmişim Taşıdığım Yerde Açtım Bilgisayarı Windows Açılamıyor Falan Dedi
Güvenli Mod
En son Çalışan Ayarlarınız
Ve 1-2 adet daha birşey dedi ben hepsini denedim gene olmadı o yüzden format attım ancak üzerinden 1 gün geçmesine rağmen bilgisayarım cok cok yavaşladı msn kutucugunu sağa sola kaydırırken gölge bilene yapıyor :S lütfen yardım edin ayrıca format attıktan sonra ilk açtıgımda eset Nod32 Hata Verdi Çekirdekle Birleşimde Hata Oluştu Diye Acaba Adam 1-2 programı yüklemedimide bilgisayarım yavaş ? ve bilgisayarımda şu an 3 tane kullanıcı var yani administratör, www.forumProf.net ve guest Var Guesti Kullanmak İstiyorum Ancak Bilgisayar Yöneticisi Olmadıgından Program Yükleyemiyorum ve bilgisayarı Her açtıgımda administratör Üyeliğiyle Giriyor Lütfen Yardım Müritler Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler :)
-
bence tanıdın birine normal temiz bi format attır hesab adını site adresi yazan adamdan ne beklersin
-
Dalgalanma sebebi genellikle sürücülerin tanıtılmamasından kaynaklanıyor. Ekran kartının sürücüsünü felan kontrol et ayrıca XpertVision dediği gibi temiz bir format attır belki yüklediğin programlardan kaynaklanan sebeplerden dolayıda yavaşmış olabilir...
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
bence tanıdın birine normal temiz bi format attır hesab adını site adresi yazan adamdan ne beklersin
-----------------------------Doğru Dedin Burda Tanıdık Bir Yer Vardı Kapalıydı Dün O Yüzden Başka Yere Attırdım Lütfen Yardım Edin Bir Daha 35 ytl Veremem :D
-
bi format için 35 TL alıyolar ya :D gıcık kapıorum.. işlerini saglam yapsalar gam yemicem..
-
ekran kartını yüklememişin
calıstıra
dxdiag yaz acılan yerden ekranı sec sürücü ismi -sürücü belleği felan kısmının boş olduğunu görürsün
-
bizim yan tarafa bi dükkan açıldı camda yazıyor;
bir yıl sınırsız format 89 TL
gülermisin, ağlarmısın :|
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------ekran kartını yüklememişin
calıstıra
dxdiag yaz acılan yerden ekranı sec sürücü ismi -sürücü belleği felan kısmının boş olduğunu görürsün
-----------------------------Evet Yok Ayrıca Benim Ses Kartıda Yok :S DirectX tanı programına geldim ses bölümünde yok hiçbirşey hay yapacagın formatı pandikliyem
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bizim yan tarafa bi dükkan açıldı camda yazıyor;
bir yıl sınırsız format 89 TL
gülermisin, ağlarmısın :|
-----------------------------ikisinide yapma, adamı ağlat :) sonra sen gülersin :D
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
bi format için 35 TL alıyolar ya :D gıcık kapıorum.. işlerini saglam yapsalar gam yemicem..
-----------------------------Evet 35 ytl Dedi sana 20 yaparım dedi sevindim ama dedim bir bit eniği vardır diye olduda :S eski yaptırdıgım yer dosyalarımıda kaydediyordu bu adam ne varsa silmiş tövbe tövbe kayıcam şimdi ana bacı adama
-
ben 4 sene önce felan ortaokulda bi kere 25-30 bişeye format attırmıştım çok içime oturmuştu gaza gelip öğrenmeye çalıştım şansa komşu felan da yardım etmişti o günden sonra kendi işimi kendm hallederim hocam 35 çok fazla :D aslında çok kolay baksan nete felan öğrenirsin...