folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Format Attırdım Yardım Lütfen

Format Attırdım Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bilgisayarımı Dün Gece Format Attırmıştım,Format Nedenim İse Bilgisayarımı Başka Bir yere Taşırken Kapattım Ve direk Arkadaki Güç Kaynağını Cektim Galiba Tam Bilgisayar Kapanmadan Çekmişim Taşıdığım Yerde Açtım Bilgisayarı Windows Açılamıyor Falan Dedi 

Güvenli Mod

En son Çalışan Ayarlarınız

Ve 1-2 adet daha birşey dedi ben hepsini denedim gene olmadı o yüzden format attım ancak üzerinden 1 gün geçmesine rağmen bilgisayarım cok cok yavaşladı msn kutucugunu sağa sola kaydırırken gölge bilene yapıyor :S lütfen yardım edin ayrıca format attıktan sonra ilk açtıgımda eset Nod32 Hata Verdi Çekirdekle Birleşimde Hata Oluştu Diye Acaba Adam 1-2 programı yüklemedimide bilgisayarım yavaş ? ve bilgisayarımda şu an 3 tane kullanıcı var yani administratör, www.forumProf.net ve guest Var Guesti Kullanmak İstiyorum Ancak Bilgisayar Yöneticisi Olmadıgından Program Yükleyemiyorum ve bilgisayarı Her açtıgımda administratör Üyeliğiyle Giriyor Lütfen Yardım Müritler Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler :)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bence tanıdın birine normal temiz bi format attır hesab adını site adresi yazan adamdan ne beklersin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    Dalgalanma sebebi genellikle sürücülerin tanıtılmamasından kaynaklanıyor. Ekran kartının sürücüsünü felan kontrol et ayrıca XpertVision dediği gibi temiz bir format attır belki yüklediğin programlardan kaynaklanan sebeplerden dolayıda yavaşmış olabilir...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence tanıdın birine normal temiz bi format attır hesab adını site adresi yazan adamdan ne beklersin

Doğru Dedin Burda Tanıdık Bir Yer Vardı Kapalıydı Dün O Yüzden Başka Yere Attırdım Lütfen Yardım Edin Bir Daha 35 ytl Veremem :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    bi format için 35 TL alıyolar ya :D gıcık kapıorum.. işlerini saglam yapsalar gam yemicem..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

ekran kartını yüklememişin

calıstıra 

dxdiag  yaz acılan yerden ekranı sec  sürücü ismi -sürücü belleği  felan kısmının boş olduğunu görürsün

(:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bizim yan tarafa bi dükkan açıldı camda yazıyor;

bir yıl sınırsız format 89 TL

gülermisin, ağlarmısın :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

ekran kartını yüklememişin

calıstıra 

dxdiag  yaz acılan yerden ekranı sec  sürücü ismi -sürücü belleği  felan kısmının boş olduğunu görürsün

Evet Yok Ayrıca Benim Ses Kartıda Yok :S DirectX tanı programına geldim ses bölümünde yok hiçbirşey hay yapacagın formatı pandikliyem 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

bizim yan tarafa bi dükkan açıldı camda yazıyor;

bir yıl sınırsız format 89 TL

gülermisin, ağlarmısın :|

ikisinide yapma, adamı ağlat :) sonra sen gülersin :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    bi format için 35 TL alıyolar ya :D gıcık kapıorum.. işlerini saglam yapsalar gam yemicem..

Evet 35 ytl Dedi sana 20 yaparım dedi sevindim ama dedim bir bit eniği vardır diye olduda :S eski yaptırdıgım yer dosyalarımıda kaydediyordu bu adam ne varsa silmiş tövbe tövbe kayıcam şimdi ana  bacı adama 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ben 4 sene önce felan ortaokulda bi kere 25-30 bişeye format attırmıştım çok içime oturmuştu gaza gelip öğrenmeye çalıştım şansa komşu felan da yardım etmişti o günden sonra kendi işimi kendm hallederim hocam 35 çok fazla :D aslında çok kolay baksan nete felan öğrenirsin...
Toplam Hit: 4168 Toplam Mesaj: 33