Format Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek

arkadaşlar birisine format atıcam yanlız elinde driver cd leri bulunmamakta nasıl yapablirim acaba elinde döküman olan warmı

yada mesela ses kartıyla o programın uyuşcağını nasıl bile biliriz. bende driver cdleri olduğundan hiç sorun çekmiyordum ancak onda driver cd leri yok

Teşekkürler...

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

eğer arkadaşının bilgisayarına format atacaksın cvp vereyim öbürünü bilmiyorum. :)))

kasayı açıp marka/ model bakıp sürücüleri internet ten indirebilirsin

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hanfreek
    Hanfreek's avatar
    Erkek

xptools diye bi proram var formattan önce onu kur ve driverlerin(sürücülerin)yedeklemesini al formattan sonra tekrar sürücüleri kaydettiğin klasörden yükle ben kullanıyorum iyi bi program options bölümünde türkçe lisan kısmı bulunuyor

kolay gelsin :)

Plaka 3-1 mekan Oronthes Antakya merkez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Hanfreek bunu yazdı:
    -----------------------------

xptools diye bi proram var formattan önce onu kur ve driverlerin(sürücülerin)yedeklemesini al formattan sonra tekrar sürücüleri kaydettiğin klasörden yükle ben kullanıyorum iyi bi program options bölümünde türkçe lisan kısmı bulunuyor

tabi bide böyle bi yöntem  vardı :D

ben  onu atlamışım  :P   

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca format atmadan önce mydriver programıyla driverleri bulup diğer sanal sürücüye kaydedip ondan sonra format atarsın. ghost hakkında bilgin varsa önce c nin imajını al diğer sanal sürücüye. mydriver ile indirdiğin driverleri belki tanımayabilir o yüzden ghostla geri yükleme yapabilirsin tekrar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    Hanfreek bunu yazdı:

saol peki bu programı kullanırsam oluşturduğum sanal diske de virüs gelmez mi?

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

my drivers programı.

virüs ve zararlı yazılımlardan dolayı format atacaksan backup almadan kurup, driver tanıtıcı everest gibi programlarla kurmanı tavsiye edrim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hanfreek
    Hanfreek's avatar
    Erkek
    pesimist_98 bunu yazdı:
    Hanfreek bunu yazdı:

saol peki bu programı kullanırsam oluşturduğum sanal diske de virüs gelmez mi?

eğer driverlerine virüs bulaşmadıysa sorun olmaması lazım  

Plaka 3-1 mekan Oronthes Antakya merkez
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bence işi riske atmana gerek yok.

Bilgisayarının kullandığı driverları orjinal sitesinden indir. Fazla zamanını alacağını sanmıyorum. EVEREST'in herhangi bir sürümü sana yardımcı olacaktır.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    Driver genius professıonal var kullanıyorum sürekli.. Setup şeklinde tüm driver yedeğini alabilirsin..

west[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    driver genius (Y) güzel program..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 2471 Toplam Mesaj: 15