Format Hakkında
-
arkadaşlar birisine format atıcam yanlız elinde driver cd leri bulunmamakta nasıl yapablirim acaba elinde döküman olan warmı
yada mesela ses kartıyla o programın uyuşcağını nasıl bile biliriz. bende driver cdleri olduğundan hiç sorun çekmiyordum ancak onda driver cd leri yok
Teşekkürler...
-
eğer arkadaşının bilgisayarına format atacaksın cvp vereyim öbürünü bilmiyorum. :)))
kasayı açıp marka/ model bakıp sürücüleri internet ten indirebilirsin
-
xptools diye bi proram var formattan önce onu kur ve driverlerin(sürücülerin)yedeklemesini al formattan sonra tekrar sürücüleri kaydettiğin klasörden yükle ben kullanıyorum iyi bi program options bölümünde türkçe lisan kısmı bulunuyor
kolay gelsin :)
-
Hanfreek bunu yazdı:
-----------------------------xptools diye bi proram var formattan önce onu kur ve driverlerin(sürücülerin)yedeklemesini al formattan sonra tekrar sürücüleri kaydettiğin klasörden yükle ben kullanıyorum iyi bi program options bölümünde türkçe lisan kısmı bulunuyor
-----------------------------tabi bide böyle bi yöntem vardı :D
ben onu atlamışım :P
-
hoca format atmadan önce mydriver programıyla driverleri bulup diğer sanal sürücüye kaydedip ondan sonra format atarsın. ghost hakkında bilgin varsa önce c nin imajını al diğer sanal sürücüye. mydriver ile indirdiğin driverleri belki tanımayabilir o yüzden ghostla geri yükleme yapabilirsin tekrar..
-
Hanfreek bunu yazdı:
-----------------------------xptools diye bi proram var formattan önce onu kur ve driverlerin(sürücülerin)yedeklemesini al formattan sonra tekrar sürücüleri kaydettiğin klasörden yükle ben kullanıyorum iyi bi program options bölümünde türkçe lisan kısmı bulunuyor
-----------------------------
saol peki bu programı kullanırsam oluşturduğum sanal diske de virüs gelmez mi? -
my drivers programı.
virüs ve zararlı yazılımlardan dolayı format atacaksan backup almadan kurup, driver tanıtıcı everest gibi programlarla kurmanı tavsiye edrim
-
pesimist_98 bunu yazdı:
Hanfreek bunu yazdı:
saol peki bu programı kullanırsam oluşturduğum sanal diske de virüs gelmez mi?
-----------------------------eğer driverlerine virüs bulaşmadıysa sorun olmaması lazım
-
Bence işi riske atmana gerek yok.
Bilgisayarının kullandığı driverları orjinal sitesinden indir. Fazla zamanını alacağını sanmıyorum. EVEREST'in herhangi bir sürümü sana yardımcı olacaktır.
-
Driver genius professıonal var kullanıyorum sürekli.. Setup şeklinde tüm driver yedeğini alabilirsin..
-
driver genius (Y) güzel program..