Format Sonrası Veri Kurtarma (Önemli)
-
Bugün üniversitedeki hocamın bilgisayarına format attım ama bazı dosyalarını yedeklemeyi unutmuş önemli de dosyalar en iyi veri kurtarma programı nedir?varsa link verebilirmisiniz öle video falan kurtarmıcaz yani baya önemli dosyalar...bu arada easy recovery falan kullandım daha önce pek verim alamadım...
-
getdata ile bak hocma
-
R-studio programı ile formatlanmış ama tekrardan üzerine hiç bişey yüklememiş diskten dataları sağlam olarak kurtardım.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
R-studio programı ile somut olarak formatlanmış ama hiç bişey yüklememiş diskten dataları sağlam olarak kurtardım.
-----------------------------aynı durumda olan diskten easy recovery ile verileri kurtarmıştım
-
WinUndelete, silinmiş dosyalarınızı kurtarmanıza yarayan bir program. Program ile sabit disklerinizden, disketlerinizden, ZIP sürücülerinizden, harici USB sürücülerinizden, dijital fotoğraf makine kartlarınızdan sildiğiniz dosyaları kolayca geri alabilirsiniz. WinUndelete, silinen dosyaları Recycle Bin, yani geri dönüşüm kutusunu boşalttıktan sonra veya çeşitli silme hareketleri yaptıktan sonra kurtarabiliyor
http://hotfile.com/dl/30122353/d091e7a/WinUndelete_3.20.zip.html
-
ikisinide denicem saolun ben formatı attım dosyaları biçimlendirdim tabi sadece flash player google chrome falan kurdum sorun olur mu ki
-
kocak33 bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
R-studio programı ile somut olarak formatlanmış ama hiç bişey yüklememiş diskten dataları sağlam olarak kurtardım.
-----------------------------aynı durumda olan diskten easy recovery ile verileri kurtarmıştım
-----------------------------bende işe yaramamıştı belki üzerine dosya yazmışımdır :S Eyw YaSevYaTerkEt
-
ben çok program denedim en tavsiye ettiğim recuva 1.34.460
-
getdataback.. dosya sistemine (fat32&ntfs) bak sonra kur..
-
bambam66 bunu yazdı:
ben çok program denedim en tavsiye ettiğim recuva 1.34.460
-----------------------------eyw banada daha önce tecrübe edilmiş olan prog daha yararlı olur sonuçta hocanın bilgisayarı en fazla iki yada üç program deneyebilirim sanırım zaten 90 dakka falan sürüyodu.
-
benim açtığım bi konu var çok güzel bi program tanıttım ve buluyor :) denemeni öneririm