Format Sorun
-
Arkadaşlar pc i açtım windows çökmüş ntsfr mi öle bişi eksik dior xp cd sini taktım önyükleme yaparken pc donup kalıyor cd bozuktur demeyin cd bozuk olsa cd okunamıyor der bi yardımcı olursanız..
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar pc i açtım windows çökmüş ntsfr mi öle bişi eksik dior xp cd sini taktım önyükleme yaparken pc donup kalıyor cd bozuktur demeyin cd bozuk olsa cd okunamıyor der bi yardımcı olursanız..
-----------------------------bir. ntldr
iki. belki onu bile diyemeyecek kadar bozuktur :s
-
onar de..
format atma..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------onar de..
format atma..
-----------------------------önyüklemede takılıor diyorum c d silme yerine gelmiyor onar nasıl diycem :s
-
en yakın microsoft yetkilisine gidilir ve herkesin yaptığı gibi türkiyede orginal xp veya vista cd / dvd si alınır ve sistem kurlur. vista önerilmez hem xp fiyatları çok makul seviyedek.
-
muhammedonur bunu yazdı:
en yakın microsoft yetkilisine gidilir ve herkesin yaptığı gibi türkiyede orginal xp veya vista cd / dvd si alınır ve sistem kurlur. vista önerilmez hem xp fiyatları çok makul seviyedek.
şakamısın ? -
manhyak bunu yazdı:
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------onar de..
format atma..
-----------------------------önyüklemede takılıor diyorum c d silme yerine gelmiyor onar nasıl diycem :s
-----------------------------cd rom veya cd arızalıdır başka bişi gelmiyor aklıma
-
hocam donup kalıyorsa donanımsal sorun vardır. kasayı aç toz falan varsa biraz temizle, kartları çıkarıp yeniden tak, cdromun arkasındaki ide kablosunuda çıkar tak bakalım. birde kasanın arkasındaki güç kablosunuda çıkar beş dakika bekle tekrar dene bakalım hocam..
-
manhyak bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
şakamısın ?
-----------------------------bundan sonra böle :d tarikat orginal oluyor :D
-
ntldr harddisk ile ilgili bir sorundur hatta windows dosyasıdır. harddiskinizden bu dosyayı silerseniz karşılacağınız durum bu olur. harddiskin ölmüş olabilir. s.m.a.r.t fonksiyonunun ne dediğine bak. problem veriyor mu?. ardından sistemi cdromdan başlat. format çek yeniden kur. olmadı ide bağlantılarını kontrol et. sistem durup dururken çöktüyse yapcak bir şey yok. üzerine kurma felan denemişsin olmadıysa sıfırdan kur.
-
hajı fareyi usbleri etherneti söke öle dene olmaz ise ve harici ekran kartın varsa onu sök onboard olanı kullan mümkün olduğunca en az donanımla kullan birde klavyen usb ise ps2 bir klavye tak