Formattan Sonra Yüklenecek Programlar
-

Adobe Acrobat Reader 5.0
(yeni versiyona gerek yok bu hem hızlı hem daha küçük boyutlu)

K-Lite Codec Pack
(Standart sürümüdür)

Java Runtime
(Birçok internet ve program uygulamasında yardımcı)

Flash Player
(yine internet sitelerinde çok lazım bir uygulama)

MoonStar
(her bilgisayarda bulunması gereken standart TR-ENG Sözlük)

NOD32 Türkçe + 2.2 Fix
(şu an için kabul edilen en iyi antivirus programı)

Mozilla Firefox 3.0.1
(web browser)

Opera 9.52
(web browser international version)

LimeWire Pro 4.18.8
(P2P Paylaşım programı)

Nero 8.3.2
(Tek tıklama ile kurulum, Türkçe versiyon aktivasyon falan istemez)

MSN 8.5 Türkçe + Çoklu Oturum
(Otomatik olarak kurulur kendinden çoklu oturum vardır)

Winamp
(version 5.54 pro)

WinRAR v3.80 Türkçe
(Türkçe versiyon ve crack mevcuttur)

.NET FrameWork 2.0
(Bazı uygulamaların düzgün çalışması için gerekli uygulama)

Legal XP
(IE7 ve WMP11 için XP'nizi cracklemeniz için gereken dosya)

Internet Explorer 7 TR
(web browser)

Windows Media Player 11
(Media Oynatıcı)

Office 2003 Türkçe
(Şifre gerektirmez tek tıklama ile kurulur 70 mb) -
nod32 hariç gerisi tamamdır..
-
guzel paylaşım ellerine Saglık ..
-
Şu k-lite'a oldum olası alışamadım. Zamanında birkaç videoda sorun çıkarmıştı, uyuz etti beni bi daha yüzüne bakmadım. Onun yerine 4 program kurarım her zaman, hiç problem yaşamadım: DivX, RealPlayer, QuickTime, BSPlayer. BSPlayer codec amaçlı değil altyazı için ama her şeyi de açıyo BSPlayer zaten diğerleri yüklü olduktan sonra.
-
ismini tam hatırlamıyorm ama VLC player'da güzel...Ama dünkü harddisk yenilememden sonra kurmamıştım K-l,te codec pack'de iyidir onu kurdum sayende sağolasın.
-
paylasim icin tskler..hacı
www.tamindir.com/program/2944/VLC_Media_Player.htm
bu da benden olsun...faydali bi oynatici kl codec gibi bir cok ..codec bulunduruor icinde
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
ismini tam hatırlamıyorm ama VLC player'da güzel...Ama dünkü harddisk yenilememden sonra kurmamıştım K-l,te codec pack'de iyidir onu kurdum sayende sağolasın.
VLC de güzeldir evet ama sanırım onda altyazı problem oluyordu tam hatırlamıyorum ama otomatik açmıyor yani elle eklemek gerekiyor gibiydi
yanlış da hatırlıyor olabilirim, bazı programları mecburen rapidden verdik kusura bakmayın, kendi forumumda açmıştım burda sizinde yararlanacağınızı düşündüm
ilgi ve alakanız için teşekkürler -
sevdim bunu:)
-
K-Lite değilde Ace Mega Codec i öneririrm. tam bir box seklinde kuruyorsunuz. BS falan içinde hazır zaten...
Birde Total Video Converter artık olmazsa olmazlardan oldu. Ayrıca Nod32 değil Kasper rulzz :)
-
hocam yanlış anlaşılmasın bu sözüm internet tarayıcısı konusunda bilgisi olmayan arkadaşlar için hocam tavsiyem mozilla firefox exeplorer danndaha güven li olduğu kesin birkaç eklentisivar onlarıda kurarsanız mükemmel olur forumda ayrıntılı bigi mevcut
-
bambam66 bunu yazdı:
hocam yanlış anlaşılmasın bu sözüm internet tarayıcısı konusunda bilgisi olmayan arkadaşlar için hocam tavsiyem mozilla firefox exeplorer danndaha güven li olduğu kesin birkaç eklentisivar onlarıda kurarsanız mükemmel olur forumda ayrıntılı bigi mevcut
-----------------------------ne?