Forum Kuralları Hakkında Bir Açıklama
-
Sitenin gidişatı çercevesinde senelerdir var olan Tahribat.Com forumlarında belli düzenlemeleri her zaman yapmıştık...
Yeni bir düzenleme ile birlikte son 2 düzenlemeyide tekrardan hatırlatmanın yararlı olduğunu düşünüyorum....
Aksi belirtilene kadar bu kurallar geçerlidir...
1. Tahribat.Com Forumlarında Küfür Yasaktır!
2. Resim ve Video Paylaşımı ile ilgili konuyu http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=56452 adresinden takip edebilirsiniz.
3. Türkiye ve Sitedeki genel hassasiyet göz önünde bulundurularak, bu kural kalkana kadar site içerisinde Siyasi, Sol-Sağ İktidar-Muhalefet, Türban ve Türevleri tarzı kavga, tartışma ve konuların acılması, mesaj atılması, konuların bu başlıklara çekilmesi yasaklanmıştır. Aksi davranışlarda bulunanlar siteden uzaklaştırılacaktır.
-
Yukarıyı okursan anlarsın!
-
hayırlı olsun nedi yelim umarım bazı şeyler de değişir
-
İşin cılkı çıktı
tahribat.com amkışması die konu acıonuz birbirinize küfür etmediğiniz organınız kalmıyo yok arkadaşım düzelene kadar...
-
Tahribat.Com Forumlarında Küfür Yasaktır!
Abooooo:(
-
hadi hayırlısı

-
küfür yasaklandı mı yav. abi yakında birbirimize sayın rene felan diye hitap edip samimiyetten uzaklaşcaz diye korkuyorum.
bari hakaret yasak olsaydı -
oda güzel
-
Kufurun sinirlari asiliyor artik.Sitede izin verilen kufur,baktiginizda mide bulandiran kufurler degil,icinde ironi gecen kufurlerdi ama is iyice sokak agzi olunca.Renede gerekeni yapmis...
-
abartılmamalıydı küfür...
nese hadi hayırlısı , forumun gidişatı için güzel bi uygulama... -
sayın müridler madem böyle bir kural koyuldu rica ederim hepimiz uyalım uymayanları uyaralım. unutmayalım ki sayın rene nin yaptığı bütün çalışmalar bizim iyiliğimiz için olup forumdaki küçük kardeşlerimizin(örn ben) ahlaki sağlığı içinde uygun olacaktır. duyarlılığınız için teşekkür ederiz :)