Forum Sitesi Kuracağım Önerileriniz Pls
-
arkadaşlar forum sitesi kurmayı düşünüyorum hostin şirketim
WordPress,mybb,phpbb,mk veya simplemachines bunlardan birini benimyerime ücretsiz kuruyor sizce hangisini tercih etmeliyim
bilgili ve ilgili arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
şimdiden saolun. -
mybb kur ben en çok onu seviyorum :) ama sen bilirsin destek için de bir sürü sitesi ve teması var:)
ama biiyorsan bence sen kendin kodla güvenlik için..
kolay gelsin ..
Paran varsa Vbulletin de kurabilirsin. yok kaçak kullanırm ben diyosan bi şikayette kapatıyolar siteyi kolay gelsin.
-
vb ileride başını ağırtabilir. forum olarak mybb öneririm fakat wordpressi de düşün bence.
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------mybb kur ben en çok onu seviyorum :) ama sen bilirsin destek için de bir sürü sitesi ve teması var:)
kolay gelsin ..
Paran varsa Vbulletin de kurabilirsin. yok kaçak kullanırm ben diyosan bi şikayette kapatıyolar siteyi kolay gelsin.
-----------------------------kendin kodla mı?:S
hocam ne bu 5 sayfalık portal gibi mi görülüyor..koca forum onlarca safya yüzlerce satır vs vs.
vb rulz paran varsa. yoksa mybb takıl fasonu nede olsa:)
-
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------mybb kur ben en çok onu seviyorum :) ama sen bilirsin destek için de bir sürü sitesi ve teması var:)
kolay gelsin ..
-----------------------------kodlayamam ama önerin için saol
-
mybb iyidir. ipb de olabilir onu kurmuyolarmıymış? ne forumu kurucaksın?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
vb ileride başını ağırtabilir. forum olarak mybb öneririm fakat wordpressi de düşün bence.
saol dostum -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Zxone bunu yazdı:
kolay gelsin ..
-----------------------------babacan valla sana danışacaktım fakat bana kızgınsın veya onungibi bişisin sanıyordum bu vesile ile sevindirik oldum :))
buarada önerilerin için saolkendin kodla mı?:S
hocam ne bu 5 sayfalık portal gibi mi görülüyor..koca forum onlarca safya yüzlerce satır vs vs.
----------------------------- -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Zxone bunu yazdı:
kolay gelsin ..
-----------------------------kendin kodla mı?:S
-----------------------------valla üstad sadece öneriydi ama mürid bilse zaten ne kurayım diye sormazdı ? pardonsss.
bu arada suta olan biri max 5 sayfadada forum oluşturur :) case lerle döngülerle bunu sağlayabilir.
-
TekBuluT bunu yazdı:
mybb iyidir. ipb de olabilir onu kurmuyolarmıymış? ne forumu kurucaksın?
genelleme yaparak acılacağım sonrasında gidişata göre şekil alacak. -
vbulletin gibisi yok tabi eklentileri falan çok bu arada null olarak kurarsan sıkıntı pek olmaz lisanstan ötürü