Foruma Mobilden Mesaj Atamıyorum
-
Arasıra cepten tahribatı takip ediyorum, bir konu,mesaj yazacak oluyorum ama gönderimoyorum, editör sayfası gözüküyor ama mesaj kesinlikle yazamıyorum, android kullanıyorum, neyle alakası olabilir, daha önce böyle bir konu açılmamış.
-
Bende de bu sorun var :) Opera ve normal tarayıcı da denedim olmadı.
-
basinca klavye mi cikmiyr . bede mobilden yaziyrm su an . farkli tarayicilarla denedin mi hic ?
-
evet tarayicidanmis, suan opera ile gonderiyorum, msj atilamayan androidin kendi browseri, eyvallah.keske deneyip konu acsaydim
-
android in kendi browser ı ile ben de yazamıyorum, metin kutusunu algılamıyor haliyle tıklandığında da klavye çıkmıyor. Ben de opera mini kullanıyorum
-
Bende Opera da yemiyor demek ki sorun bende :D
-
Dolphinde oluyodu bu sorun bende de.
Operaya devam.
Yanliz bunda da sorun var yukardaki bardan nicke tiklayamiyorum assagi inmiyo bi turlu, onu da mecbur farkli sekmede acip giriyorum. Bi degisik :/ -
operanın turbolusu bar bende mini galiba bende yazıyorum ama enter yapıp alt satıra geçemiyorum
-
Bende Opera mini kullanıyorum. Mesajda atabiliyorum sorun olmuyor :\
-
Hacılar, dandroidin kendi tarayıcısından yazabilirsiniz. Aynen şöyle olmaktadır.
Karizmatik metin editörü seçilir. Daha sonra
Metin editörü yüklenince editördeki butonlardan sonuncu olan
işaretine tıklanıp açılan pencereden mesajınızı yazabilirsiniz.
Şunu söyleyeyim, biraz şekilli olur :)
-
livane bunu yazdı
basinca klavye mi cikmiyr . bede mobilden yaziyrm su an . farkli tarayicilarla denedin mi hic ?
efendi gibi masaüstü pc den yazın bu ne amk :D
bik bik bik post mu girilir abi. niye kendinize işkence ediyosunuz.
nyse sz kzarsinz şmdi bn gidiyrm :/