Foruma Neler Oluyor ?
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Bu konu çok tartışıldı hep böyle başlıklar geldi ama bence yersiz yai başlığı açarsın bilen adam varsa yardım eder zamanı yoksa etmez.Onun dışında tahribat sadece bi hack yada güvenlik sitesi değildir yani onun dışında da konuşmaların olması gayet doğaldır bence.Dassaq konusunda haklısında arada insan kendini tutamıyo onuda mazur görmek lazım bence:S
yani site amacının dışında bu ne demek hocam tahribatın amacı nedir?
Edit:
Tahribat.com'a gelince... bu sitenin amacı nedir diye merak ediyorsanız, buna ben de emin diilim...
-----------------------------
Tabiki dediğin doğru birazda geyik yapmak gerek ama bak dikkat edersen geyik diye kategori açmışlar oraya yazsınlar istedikleri kadar ben buna birşey demem :) ama benim sölediğim bilgisayar konusunda gelipte geyip yapmasınlar :) inşallah yanlış anlaşılmıyorumdur yorumlarınız için teşekkürler :) -
essan bunu yazdı:
geyik yapanlar dolu. gecen konu actim arkadasima ünt. ödevi için diye iki tane mal geldi yumurta g*te dayandı falan dedi ötekide sırıtıyor. rene sagolsun ikiside banlandı 48 saat süreyle. işte bu gibi arkadaşlar buraya geyik yapmaya gelmişler. biri ciddi konu açıyor ötekide dereden tepeden anlatıyor bide üstüne geyik yapıyor. işte böyle ilk dalga geçenler konuyu uzattıkça uzatıyor sonra küfürleşmeler başlıyor.
--------------------------sanırım o mallardan birisi ben oluyorum aferin sana mürid gecenin 5 inde bakıyorum yarın okula ödev yetişecek diye yazmışsın pazar gecesi 05:40 sularında p tesi eleman ödev yetiştirecek ne denir buna sen hiç ata sözü bilmezmisin evet yumurta göte dayanmış denir bak eleman ne yazmış labali hareketler alaylı tavırlar gözlemliyorum ne zaman üye oldum aşşağı yukarı 2 hafta bismillah banı yedim neden yedim ban kıçına yumurta dayanmış bi müridin o yüzden ve nasıl ban yedim bu müridin arkadaşı sağolsun banı sallamış ders oldumu sana mürid bu bundan sonra sen yumurta dayanmadan ödevini yaparsın inşallah mallığa gelincede sanırım mal ortada bizde baktık laylom makara tukara herşey var ama sağolsun hazreti mürid 48 saati iyi geçirmiş anlaştıkmı kamil kardeşim
-
bu adam haklı adam. dalga konusunda heleki. canım benim (f) :P
-
zinar3535 bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
geyik yapanlar dolu. gecen konu actim arkadasima ünt. ödevi için diye iki tane mal geldi yumurta g*te dayandı falan dedi ötekide sırıtıyor. rene sagolsun ikiside banlandı 48 saat süreyle. işte bu gibi arkadaşlar buraya geyik yapmaya gelmişler. biri ciddi konu açıyor ötekide dereden tepeden anlatıyor bide üstüne geyik yapıyor. işte böyle ilk dalga geçenler konuyu uzattıkça uzatıyor sonra küfürleşmeler başlıyor.
--------------------------sanırım o mallardan birisi ben oluyorum aferin sana mürid gecenin 5 inde bakıyorum yarın okula ödev yetişecek diye yazmışsın pazar gecesi 05:40 sularında p tesi eleman ödev yetiştirecek ne denir buna sen hiç ata sözü bilmezmisin evet yumurta göte dayanmış denir bak eleman ne yazmış labali hareketler alaylı tavırlar gözlemliyorum ne zaman üye oldum aşşağı yukarı 2 hafta bismillah banı yedim neden yedim ban kıçına yumurta dayanmış bi müridin o yüzden ve nasıl ban yedim bu müridin arkadaşı sağolsun banı sallamış ders oldumu sana mürid bu bundan sonra sen yumurta dayanmadan ödevini yaparsın inşallah mallığa gelincede sanırım mal ortada bizde baktık laylom makara tukara herşey var ama sağolsun hazreti mürid 48 saati iyi geçirmiş anlaştıkmı kamil kardeşim
bak bakalım hangi tarihte ve saat kaçta açmışım konuyu. (http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49860) madem konuyu bilmiyorsun yazmayacaksın arkadaşım. ben burda ciddi konu açmışsam laubali hareketlerden uzak dur geyik yapma. burası geyik forumu değil. ne demek yumurta g*te dayanmış. senin yazdığın o mesaj ayıp be kardeşim aramızda bayan üyelerimizde var sana hiç yakıştıramadım onu. hem ben konuyu 14.10.2007 - 10:01:23'de açmışım oysa sen sabahın 5'inde bakıyorsun konuya bişey bilmiyorsan konuya cevap verme oke. biraz terbiyeli ol efendi olda kavga ortamı yaratmayalım burda. iyi akşamlar. -
aynen arkandayım kardeşim sana katılıyorum biraz ciddiyet gerekiyor artıkk...
-
Haci hangi soruna cevap bulamadin ?
Geyik forumun bir parcasi ,simdi forumu resmi kuruma cevirmemizi beklemeyin ,ha ciddi bir konuda yardimda bulunmadan direk geyige saranlari uyariyoruz ,ozellikle underzero hocam bu isi ciddi ciddi yapiyor ...
-
şimdi bu konuda bişey dememelisin bence.çünkü burada yaşça küçük olan bebelerden tut koca koca adamlarda var.herkes kendi sahasına göre bakar. tahribat birazda dinlenme, paylaşma,can sıkıntısı atma,vb.. şeyler için takılıyoruz.foruma bişey olduğu filan yok yani.bazı arkadaşlar açıyor konuyu maşallah copy -paste cinsi sayfalarca oluyor.onu kim okucak Allah aşkına .biraz kendi görüşümüz olmalı kötüde olsa iğrençte olsa beyin fırtınasının özgürlüğünün en üst sınırda kolaylıkla paylaşıabildiği yer olmalı.milli tepki ve tavsiyelerin hep birlikte yapıldığı ermeni-ppk-yunan -asker konularının hiti çokmu az sence ? Ufaklıklar bile okuyup mesaj atıyor .ne güzel.şimdiden bişeyler öğreniyorlar.zıt görüşlerin çarpışması hele ne kadar güzel ve mükemmel bişey.başka nerde tartışsın bu millet.her şey suç gibi bişey yani.
Forum benim çok hoşuma gidiyor. yüzlercesi var ama ciddiyetten kilise duvarına dönmüşler.bey diye hitaplar hanfendi lafları uçuşuyor.burası ne güzel ,konunun ve olayın amk biliyorsunuz.bey yerine lan diye hitap edebiliyorsun. sanki herkes arkadaş gibi.buluşmalarda oluyor.bence formda güzel şeyler oluyor arkadaşım.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Haci hangi soruna cevap bulamadin ?
Geyik forumun bir parcasi ,simdi forumu resmi kuruma cevirmemizi beklemeyin ,ha ciddi bir konuda yardimda bulunmadan direk geyige saranlari uyariyoruz ,ozellikle underzero hocam bu isi ciddi ciddi yapiyor ...
-----------------------------hoca underzero hocayada özelden pm atmıştım birine sinirim bozulmuştu geçen ilgilenmedi ama olsun napalım. rene hocada msnde meşgul olduğu için sağolsun o halletti.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Haci hangi soruna cevap bulamadin ?
Hmm çok sağol hacı bişeyler yapıldığını duyunca gerçekten yüreğime su serptin :) gerçekten teşekkürler böyle birşey olduğunda UnderZero abiye yollarım.Ayrıca bu konuda yardımcı olan UnderZero abiye çok teşekkür ederim gerçekten istediğim cevabı aldım saolun tüm yönetime teşekkürler iyi akşamlar :) -
essan bunu yazdı:
zinar3535 bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
bak bakalım hangi tarihte ve saat kaçta açmışım konuyu. (http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=49860) madem konuyu bilmiyorsun yazmayacaksın arkadaşım. ben burda ciddi konu açmışsam laubali hareketlerden uzak dur geyik yapma. burası geyik forumu değil. ne demek yumurta g*te dayanmış. senin yazdığın o mesaj ayıp be kardeşim aramızda bayan üyelerimizde var sana hiç yakıştıramadım onu. hem ben konuyu 14.10.2007 - 10:01:23'de açmışım oysa sen sabahın 5'inde bakıyorsun konuya bişey bilmiyorsan konuya cevap verme oke. biraz terbiyeli ol efendi olda kavga ortamı yaratmayalım burda. iyi akşamlar.
-----------------------------güzel kardeşim bak sen msjı bayram bitiyo sabah okul var akşam 10 gibi yazmışmısın bende sabah 5 te okumuşmuyum o zamana kadar senin ödeve bir şey yazan olmuşmu olmamış doğrumu buraya kadar senin ödevini zamanında yapmayışına herkesin kullandığı bi kelimeyle takılmışmıyım takılmışım neyin davasını görüyosun sen bilseydim es geçerdim tenezzül edip okumazdım bile banane senin ödevinden der geçerdim evet bayan arkadaşlar var olduğunu cebit duarında çekilen resimlerden tespit etmiş bulunuyorum ama emin olki 2 haftalık üye olmama rağmen senden daha iyi bu siteye ayak uydurdum bu sitede makara var bak foruma neler oluyorda bile konuyu açan mürid kardeşim daşşaq gelimesini kullanıyo sen bi kere terbiyeden bahsederken kardeşlerine mal dememelisin çünki her zaman ciddiyet insanı sıkar tmmı hazreti mürid burda kapatırsak sevinirim tekrar tekrar geri dnmek olmuyo okumaya devam yardıma ihtiyacı olana yardım et zamanında et ama yumurta olayına dönmeden belki senin durumunda olanlardaa vardır sabaha ödev yetiştirecek saat daaha 11 yardım edelim cvp yazma artık kapansın konu