Forumca Php Önerisi
-
Aklıma bi fikir geldi bilmiyorum siz ne dersiniz ama bi kaç kişi,3-5 kişi php ye başlayalim diyodu php forumunda bi konuyu sabitlesek veya şeyhimiz izin verirse php öğrenenler gibi bi kategori açıp ordan 0 dan ileriye kadar öz ve herkesin öğrenebilceği şekilde ilerlesek.Bende yeni başladım elimde 1-2 kitap var ordanda özetleyerek alıntılarda destek çıkarım böylece bütün forumun desteğiyle öğrenmek isteyenler öğrense şu zıkkımı :)
*Ps:Sadece öneridir.
-
php flash ve ps kasmak istim :(/
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
php flash ve ps kasmak istim :(/
----------------------------- -
Bence harika bir fikir.Katılıyorum
-
harika paylaşım
-
Aranızdan birisi açsın konu, her bişeyler öğrenen yazsın konuya takıldığı yerleri de yazsın, hem bilen müridler yardım eder, hem siz bişeyler kaparsınız. Ama ard arda mesajlar gelince bazıları araya gidecek, zor iş aslında ama denemekte zarar yok :)
-
evet bende bir kaç haftadır php kasıyorum acayip sıkıdım diyedbilirm iyi olur
-
chelishky bunu yazdı:
Aranızdan birisi açsın konu, her bişeyler öğrenen yazsın konuya takıldığı yerleri de yazsın, hem bilen müridler yardım eder, hem siz bişeyler kaparsınız. Ama ard arda mesajlar gelince bazıları araya gidecek, zor iş aslında ama denemekte zarar yok :)
-----------------------------En iyi şekilde ilerleyebilmesi için başlangıçtan itibaren konu konu gidilmeli ve konu bitiminde ona ait örnekler olmalı
Mesela şöyle
Değişkenler Adlı Konu
Değişkenler verileri birbirlerine aktarmada ya da daha kolay kullanabilmemizde kolaylık sağlar. (Konu yeterince anlatıldı diyelim, daha sonra bolca örnekler olmalı)
Örnekler (Değişkenler Adlı Konu)
$sayi1 = 10;
$deger = 2000;
$kelime = "Merhaba nasılsın";
vs..
Daha sonra bunlarla ilgili bolca örnek (string birleştirme, çıkarma, belli bir kısmını okuma gibi..)
Hadi kolay gelsin, ben olsam aynen bunun gibi yapardım.
-
photoshop öğrenmek çok istiyorum ama skim anlamıyom.
-
Kitaptan bişe yapamayorsanız görsel eğitim setleri var arkadaşlar onlarla ilerlersiniz bu şekilde ilerlemeniz zor =)
-
chelishky bunu yazdı:
Kitaptan bişe yapamayorsanız görsel eğitim setleri var arkadaşlar onlarla ilerlersiniz bu şekilde ilerlemeniz zor =)
-----------------------------kitaptan bişey yapamamak değil sıkıcı hep birlikte uğraşırsak eğlenceli olur =)