Forumda ""Misogynist"" Varmı?
-
Türkçesini yazmak isterdim ama böyle çok daha seviyeli bir ortam oluşur diye düşünüyorum.
Kimsenin alınmasını istemiyorum. Seviyeli cevap bekliyorum -
:)))
heralde sana kabusla benim yaptığım baskılardan dolayı böyle bir yazıyı yazdın :))))
Valla olabilir ama benim olmadığım kesin!!!
Hem birde açıklama yapıyım. Sana bu şekilde takılmamızın tek sebebi seni sevmemizdir. Yani bu forumda sevilmeyen biri olsaydın sana gelen postlar bu şekilde olmazdı....
Neyse aramızdasınya o yeter...
-
yoo sakın alınmayın
ama kafama takıldı bir sormak istedim..belkide vardır..varsa daha dikkatli davanalım daha dikkatli konuşalım -
misogynist yazdın katlettin walla milleti kimse anlamadıgı ıcın cewap bıle yazamadı :) misogynist karı düşmanı demek :) şimdi dewam edın arkadaslar
DarKWorLd 'un Mesajı:
yunancada kadınlardan nefret eden anlamına gelir.
patalojik ve uç bir noktada kadınlardan nefret etme durumu. hem kadınların, hem de erkeklerin misojinist olabilmesi söz konusudur. bu erkeklerde, kadınlara karşı aşağılık duygusundan ya da onları tehdit unsuru olarak algılamalarından veya homoseksüel eğilimler ile cinsiyet karmaşasından ileri gelmektedir. kadınlarda ise bu tutum ebeveynlerinin aslında bir erkek çocuk beklediğini fark ederek, kadınlık ile ilgili durumlardan ve davranışlardan uzak durma biçiminde köklenmiş olabilir. psikanalitik teoriye göre, misojini çözülememiş oedipus kompleksinin bir sonucudur. (a descriptive dictionary and atlas of sexology)sözlüğünde misojini maddesinin karşısında yazanlar. böylece latincemi inglizcemi anlayın:P
entryme sebep olmus, kendisinin bir misogynist oldugu iddiasına istinaden, bir bireyin agzından yazılmıs su cumleleri okuyalım,
"so i hate women. i hate the women i know, and the better i know them, the more i hate them. i hate them more deeply than the repressed or sexually frustrated ever could. i dont hate the women i haven't met yet, but i feel certain that i could learn to.
and i hate men too. but that sounds far less interesting."** -
ayıp olurdu ama..seviyeli olalım. ''karı düşmanı'' diye başlık atamazdım ki
..anlayan anladı..anlamak isteyen anlar..araştıran öğrenir
-
Bende böyle yazayım o zaman "seviyeli" olsun...
"Ils s'acheminérent vers un château immense, au frontispice duquel on lisait:"We n'appertiens a personne et w' appartiens a tout le monde Vous y éties avant que d'y enterer, et vous y serez encore quand vous en sortirez"." (Jacques le Fataliste et son maître (1769))
Latince başlık atan kişi bunu çok iyi okuyabilecektir. (Seviyeli ya....) -
bunlar iki ayrı şeydir.
1. ben bir satır değil sadece bir kelime kullandım
2.misogynist in türkçe sözlüğünde tek kelimeden oluşan karşılığı yok
3.yeni kelime sayılır ( neolojism yani) -
Ualn 2 post attınız 2 side konuyla tam olarak alakalı :))))
muhahaaaaa -
ayrıca o latince değil inglizcedir.
senin yazın ise fransızca ..bir romandan alıntı işte..konu ile alakası yok -
ben..
ama top fln sanmayın :))
karıların sadece kullanışlı olmasına bakmak lasım diye düşünüorum 1 tane kendi kafana göre bul gerisini kaldır at. 1 tane benim olsun öz olsun yane.
-
Jeru + 1
Salak kizlara karsi öle sayilirim,
akilli olsun canimi yesin.......
mal Kizlar doLu piyasada,Ve bunlarla hic bir sey payalasilamayacagina inaniyorum
cünkü salaKLar..
Toplam Hit: 16314 Toplam Mesaj: 72