folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Forumda Bazı Seylere Dur Demenin Vakti Gelmedi Mi?



Forumda Bazı Seylere Dur Demenin Vakti Gelmedi Mi?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwert
    qwert's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    Yaklasık 2 senedir bu forumu takip ediyorum, pek mesaj yazmam ama sunu uzulerek soylemek istiyorum ki forum sanki rayından cıktı gibi..

    Tahibat, cigicigi, spymastersnake, mavrahane gibi siteleri bahsettiğim 2 sene zarfında gezdım ve genelde mesaj yazmak yerıne okudum, baska sıtelerı de gezdıgım ıcın burayı dıgerlerıyle karsılastırma ımkanım oldu.. Bu yuzden birkac sey soylemek istiyorum..

    Baslangıcta Holy'nın yaptıgı programlar, yorumlar ve dokumanlar sayesinde site farklı ve digerlerine nazaran cok hostu cunku konusmak ve baskalarını kotulemekten ote bırseyler yapılıyordu caba vardı emek vardı ve bunların meyvelerı cok tatlıydı, bu yuzden gezmekten en fazla zevk aldıgım site/forum burasıydı..

    Fakat simdi foruma objektif bir sekilde bakalım, gerek en son aktif konulara gerekse en fazla tıklanan konulara.. Acaba nasıl bir tabloyla karsılasırız? En cok yorum yapılan konular hangileri? Uzulerek soyluyorum ki burası da diğer forumlar gibi din-siyaset ve rakipleri kötüleme konularına yogunlastı ve acılan baslıkların cogu bunların etrafında donup dolasıyor hep aynı seyler veya baska sıtelerden copy/paste etmeler.. Belki bunun sebebi Holy'ın forumda fazla olamaması veya mod'ların cok fazla mesgul olmaları ve buraya vakıt ayıramamaları bılemıyorum..

    Madem begenmıyorsun baska yere gıt burada ne ısın var dıye sormayın cunku bu forumun baslangıctaki gibi olmasını istiyorum ve burayı gercekten de cok sevıyordum ve tekrar o eski günlerine dönebilir diye umut ediyorum..

    Sakın ola yanlıs anlamayın amacım forumu kotulemek degıl aksıne herkesın farkında oldugu fakat herhangı bır cozum yolundan bahsedılemeyen bır problemle ılgılı bırseyler yazmak.. Baslangıcta da soyledıgım gıbı forumlara genelde yazmam sadece okurum ama artık tak ettı ınsaf bu kadar da olmaz ki denilecek bir seviyeye ulastı acılan konu baslıkları..

    Ben bıktım artık Fethullah Gülen hakkındaki acılan yüzlerce konu baslıgından, bıktım artık türban siyasi simgemidir degil midir seklindeki konulardan, bıktım artık Tayyip erdogan iyi mi kötü mü, laiklik mi onemli yoksa din mi gibi konulardan..

    Arkadaslar bu konular "derın konular" bölümünde acılıyor bu yuzden problem degil demeyin lütfen. Cunku tartısma da tartısma olsa.. Birbirine saygıdan uzak, karsı tarafın yazdıklarını anlamak yerıne onu nasıl bozabılırım gıbı yazılmıs laflar, hakaretler, küfürler.. Bu konularda artık topic acılmasa veya acılsa bıle ıtıbar etmesek nasıl olur? Veya admin arkadaslar boyle seylere biraz daha dikkat etseler ve acılan konuları kilitleseler? Her gün aynı seyler aynı seyler.. Bu tarz konularda bahsi gecen kisilerin seveni de var sevmeyeni de bu yuzden genelde uzlasma olmuyor ve is cıgrından cıkıyor.. Eger birileri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız benim veya bir baskasının söylediklerini degil direk birinci agızdan o kisinin ne demek istedigini ve neyi amacladıgını ogrenebilirsiniz en azından gidin bir kitabını okuyun ve siz karar verin cunku ben seviyor da sevmiyorda olabilirim ama herkesin bakıs acısı farklıdır veya kitaba para veremiyorum diyorsanız
    Google Video' da gormustum video seklinde sohbetler vs vardı onu acın ızleyın ızledıkten sonra kotu olduguna karar verırsenız kotudur deyın ama bunu kendı aklınızla kendı dusuncelerınızle verın anlıyor musunuz? Benim veya bir baskasının soylemesiyle degil..

    Yazı biraz uzun oldu ama umarım okursunuz, ayrıca hakkınızı helal edin sizleri mesgul ettigim icin. Calısmalarınızda kolaylıklar dilerim.

    imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2005
    Erkek
    Ya şimdi sana bir çok mal yazdığını anlamayıp (bu sitenin iyiliği için ) beğenmiyorsan s.. g... diyecek. Benden söylemsi

    Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2005
    Erkek
    Bu arada boşver o malları demeyi unuttum.

    Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2006
    Erkek
    Wolfox a katılıyorum. Hatta kimisi forumun belli bir amacı yok diyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2006
    Erkek
    Haklısın bazı şeyler amacından saptı..
    Senin de dediğin gibi Modların meşgul oluşu ve Holyone şeyhimizin pek fazla uğramaması ya da ilgilenememesi bu duruma getirdi bizi..
    Ne kadar elimizden geldiğince düzeltmeye çalışsak da zihniyetlerini değiştiremedikten sonra önlerine geçilmiyor..
    En azından bir yetkili ya da yetkimiz olsa birşeyler yapabiliriz..
    Ama çok küçük müdahaleler ve yaptırımlar bunları düzeltmeye yetmiyor..
    İnşallah bu konuyu ciddiye alırlar ve güzel bir şekilde yaptırım uygularlar..
    İnşallah TBT'ımız eski halinde ve gelişmiş bir şekilde devam eder..

    Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek
    hakısın birader yazdıklarına katılmamak elde değil ama yazdıklarını okuynlar sanada hemen fetocu yaftası yapıştırırlarsa şama. Karşıt görüşler herzaman olmalı ama önyargısız bi şekilde değerledirilmeli bunu yapamaktan çoğu zaman uzağız.

    Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    bende katılıyorum bu görüşlere bize ne fetullahtan tayyipten her ne kadar yeni üye olsam da bayadır takip ediyorum siteyi gerçekten son 1-2 aydır artık herkes onlar hakkında topic açmakta yarışmakta
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Kasım/2005
    Erkek
    Ne alakası var a.q fetoyla muhabbetin..

    qwert söylediklerine katılıyorum..Sylediklerin doğru ancak eleştrmek veya durumu göstermek yerine çözüm üretmek gerek..Nasıl eskisi gibi olacak hiç bilmiyorum bende..Mesela en basit örneği eski tbt de(kapanmadan önce) hacker sitesi diyordum.Şimdi hacker sitesi yanında birkaç açıklama daha yapıyorum..hack sitesi olması şart değil elbette.Daha önce çok konuşuldu TBT değişiyormu muhhabetleride..Kimsenin çözüm üretmeye uğraşı yok gibi.Ayrıca adminlerin yeteri kadar çalıştığını düşünüyorum ama senin söylediğin diğer olaylar gözler önünde zaten..Fikirlerin uzlaştığı çözümün üretildiği yer olmaktan çok boş konuları defalarca tartışıldığı yer olma yolundayız...Ahha bugün yine türban muhhabeti ben bıktım yazmaya millet bıkmadı aynı konuyu defalarca açmaya.O yüzden artık senin gibi milletin fikirlerini okur oldum bazı konularda..

    Yinede güzel yanlarını gözardı etmemek lazım ama değil mi.. ;)

    Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    bazı konularda doğru ama bazı konular yanlış. Bu sitenin genel bir amacı yoktur,bu siteyi hack sitesi olarak veya program sitesi olarak görüyorsan yanlış yapıyorsun. Hack kadar din de tartışılıkr başka şeylerde,eğer sadece bir konuda olmasını istiyorsan o tarz sitelere yönelebilirsin,burda o konu ile açılmış başlık varsa site kurallarına uygun olarak açılmasında sakınca yoktur.

    Evet seviyeler düşük burda yapacağımız birşey yok ama açılan konular paylaşımdır,kişi paylaşım isterse yapabilir.Eğer aklına takılan birşey varsa sorabilir elbette,bu din de olabilir siyasette eğer okumak istemiyorsan girmezsin olur biter,hangi tarz konuların çıkmasını istemek yerine o konuları senin açman mantıklı.İnsanlardan neden bekliyorsun ki.Herkes senin dediği konuları açmak zorunda değil, eğer kimse açmıyorsa sen aç? Eğer açmıyorsan,foruma katkın yoksa söz söylemeye katkısı olanlar kadar bir hakkın olmamalı.Sözlerimi iyi oku ve idrak et

    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwert
    qwert's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    Soz soyleme hakkım olmadıgı halde boyle bır konu actıgım ve mesaj yazdıgım ıcın hepinizden özür dilerim.

    Pardon arkadaslar..

    imza
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2005
    Erkek
    Bir konuda ertana katılıyorum insan istediğini tartışa bilir fikirler v.s. ama yanlış olan taraflar var. En başta tahribat normal bir forum sitesi değil ve olmamalı. Buda holy ve diğer arkadaşlara kalıyo. Bizde elimizden geleni yapmalıyız ama ne yazıkki yapa bileceklerimiz sınırlı kalıyor.

    Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
Toplam Hit: 2304 Toplam Mesaj: 13