Forumda Kategorileri Bulunan Konular Üzerine (Müritler)
-
Arkadaslar Tahribat.com'da konu acma yetkisine sahip olan her kullanici; ismi,cismi,yetkisi gozetilmeksizin sorunun degeri farketmemek uzere (agir yahut hafif) takildigi tum mevzularda soru sorup, yanit ariyabilir. Bunun utanmasi, bozulmasi olmaz. Bu sekilde herkes forumdan ust seviyede faydalanabilecektir.
Bazi forumumuz kullanicilarinin bilmek istediklerini, forumda sormaktan cekinerek, soruyu Msn'e veya E-mail'e tasidiklarina tanik oldugum icin bunu yazmayi uygun gordum. Kimsenin bilgisi ile sinanmadigini, kanaatin kisilik uzerine getirildigini bilmenizi isterim.
Aleykum Assalam.
-
aynen katılıyorum bir çok insan soru sormuyor sormadıgı için birşey paylaşamıyor....
-
şak şak şak alkış
helal hoca cok acıklı konuştun valaa Bende sana katılıyorum. :):):)
Arkadaşlar bilgisayarı nerden kapatıyoruz.. Bilen varsa sölesin çok memnundur hanii :):
-
allah razı olsun çok sorumun cevabı olsun aradğım şarkı olsun buldum tbt yi sefiorum ya :D
-
Olay nedir?
-
soru sormanın da adabını öğrenmek gerek kanısındayım. adabını ve zamanını bildikten sonra soru sormak en akıllıca işlerdendir bence.
-
bilenlerde sorarak ögrendi bu unutulmamalı..
-
olay; 8mm.. isteklere yanit veripte, sira kendimize geldiginde sorunun yanitini baska yerlerde aramak.
-
hojucuk haklıdır.. bn web tasarımla uğraşıryoum msn den soru soruyorlar tamam ben sormasınlar demiyorum ama hani kötü bi anına denk gelir yada olmazsın pc başında cevap veremezsin ayıp olur. foruma konu açmakta fayda var tabi buraya konu açıp cevabı beklemek biraz aptalca senin de gugıl a girip araman lazım eğer sen cevabı buldysan en azından kaynak vermen lazım çünkü senin gibi arayan başkalarıda olabilirrr..
-
Şuda var bir kişi yardım isterken bana şunu yap tarzında emir cümleleri kuruyor uyuz oluyorum...Birde adam diyorki Linuxta nete giremiyorum bunu çöz...Hani kimse bak şu dagıtımı kullanıyorum modemim şu bir gün önce giriyordum şimdi girmiyor diye bilgide vermiyor
-
haklisiniz, cok mantiksiz veya emrivaki soru taleplerinin sahsin forumda gecirdigi zaman icinde diger murit ve konulari gozlemleyerek degisebilecegini saniyorum, zaten o tip konularin altina uyari gidiyor.