Forumlar Hakkında Bir Acıklama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

yilanin en tehlikelisi bulundugu yerle ayni renk olanidir demis atalarimiz.baslari kucukken ezildikleri siteden uzaklastirildiklarina sevindim.

bu arada devrim planlarida supermis :) delileri bile guldurecek cinsten :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    rene abü eline koluna sağlık ii yapmışsınız :D burası diğer forumlardan çok farklı herkes anlar saten siteye üye olduktan sonra yani bağımlılık yapıo adamda yafff

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Güzel güzel takılmak varken ne gerek vardı? Sevelim, sevilelim TahribaT kimseye kalmaz ;):)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

efendim, tahribatı ele geçireceklermiş önce her mesaja selametle fln yazacaklarmış, sonra işi devam ettirip bi konuda uzmanlaşıp mod olacaklarmış, sonra mod konularını site yapıp dağıtacaklarmış, böle devam edecekmiş :D

--

aha bu proje kürdo a4tech ve benim dashaq team kuruldugu zman bir siteye yapacağımız saldırı fikriydi :D:D demekki fikirlerimiz çalınıyor pehuhuh

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

zuahahha koptum yaaa :D fantazilere bak ele geçirceklermis :D

(bu kadar iki yüzlülügede çok sasirdim bu arada..)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    Ahha!!! Genelkurmaydan sonra Tahribat yönetimi de MUHTIRA yayınladı.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

reneye sorduğum soru direk;

zumsuk=>Genel kurmay soktu anti laiklere lafı:

bu olay gerçek mi yoksa kafa falan mı buluyorsun ?

şaka gibi resmen önce dalga geçiyor rene dedim sonra düşündüm rene dalga geçcek bir adam değildi.Sonra bansebepe baktım tam o sırada rene mesaj yazdı.Ne diyim.Böylece tbtnin istihbaratının sağlam olduğunu anladık.Bir olaya girerken 5-10 kere fazla düşünün.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hocalar olay şu.siteden zamanında banlanan bazı arkadaşların (bkz.golgeler) bi işlere kalkışağını anladık.arkadaşa dost kanka olarak görünerek ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalıştık.bende ona yandaş oldum beraber tahribattaki düzeni değişriz vs vs.adamda oltaya geldi tabi.

bi kaç isim daha verdi bu işe yardım edebilecek onlarlada aynı şekilde onlardanmışım gibi irtibata geçtim tüm düşüncelerini öğrendik ve sonuçta bu oldu.
    yani sevgili güzel pek çok sevdiğimiz murid kardeşlerimiz.tahribatta sçsak yonetimin haberi olur budur :)

tarıkat bizim sevelim sevdirelim sevdirtelim

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    siz hiç kafanızı takmayın bile bence bizim başımıdaki hocalarımız sağlam.walla ben bu siteyi abim sayesinde tanıdım ve müptelası oldum.burada hepimiz bir aileyiz.bizde bu bilik oldukça hiç bişey olmaz.adı üstünde tahribat.tahribat olmayız tahrip ederiz.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    ulan ne sacma adamlarmış ya .. vallahi muhabbet ettiğmden kendımden utandım ..kendılerıne gecmıslerıne eskı hallerıne bır bakmalrını tavsıye edıorum su ankı bulundukları ortamı ve dusuncelerını yenıden gozden gecırsınler ..basında 'din' olan hersey iyi olacak diye bişey yok !  mesaj gtmiştr gideceği yere umarım..

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 5948 Toplam Mesaj: 38