Forumscripti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    vbulletin senelik lisans 80$, sınırsız lisans 160$, ipb lisans 180$. null kullandığın zaman datacenterla iletişime geçip hostunu kapattırıyorlar. hiç riske girmene gerek yok. smf çok uğraştırıyor zaten. mybb güzel, kur kullan derim. kendim yazcam dersende yazabiliyorsan neden olmasın :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

bbpress sade kullanışlı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek
    mybb büyük ihtimal kullanacağım da şu yet another forum bakan kullanan yokmu hiç ? o ilgimi çekti biraz

|||...OttOMANYAk...|||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Smf Tavsiyemdir, Esnek yapısı, Güçlü İşleyişi ve Modifikasyon desteği Ve Bol Tema Seçenekleri ile İstediğin Her Biçime Girebilen bir sistemi var....

Örnek.: www.umitnetcafehizmetleri.com   Bu sitenin forumu SMF Pek Çok açıdan Kullanımını Max Kolaylaştırmışım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

hocam kıvrak zekaya başvurup çok değişik temalar ortaya çıkarılabilir smf yapı olarak pek haz etmiyorum 

dediğim tutmuş sitelerin çoğunda vbulletin var bu kafamı kurcalıyor de mybb ye daha yakınım gibi neyse pek karıştırmayım

yet another forum bakan varmı ağalar asp.net oluşu ilgimi çekti  

|||...OttOMANYAk...|||
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

param olsa bulletin kullanırım :)=

ama mybb ye çok alıştım işin kurdu oldum dahnada bırakmam :)=

hiç bilgin yoksa mybb kullanma bence mybb güncellemelir var version yükseltilmesi var

eklenti hatalrı var onların dışında çok kolay :)

bütün büyük siteler vbulletin kullanıyor gibi izlenim var vbulletinin yayıldığı dönemde mybb yeni yeni isim yapıyordu ozamanlar mybb bukadar ünlü olsaydı büyük siteler mybb olurdu 

paran varsa vbulletin

paran yoksa MY Bulletin Borad :)

smf salla

phpbb salla

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

teşekkürler dostlarım 

aklında soru kalan varsa öyle yapın vbulletine vereceğiniz parayı varın mailig sistemi alın 100 bin hit karşılığında alın :D

|||...OttOMANYAk...|||
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacı her hangi bir dil biliyosan otur yaz. 1-2 ay geç başla yayına ama çok daha fazla verimli olur merak etme. ne lisans derdin olur ne bişey.

babalar gibi kullanırsın. ben kendim yazdım, şimdi iyikide kendim yazmışım diyorum. hazır bişey kullansaydım ne efsane haydarım olurdu nede 1 tıkla banlama tuşum olurdu, nede hortlat butonum olurdu. 

helede yazdıktan sonra yaptığın her güncellemede her modülde varya off hayatta en zevk aldığım iş. kendi forumuma ek modül yapmak :) 

ayrıca iyi biliyorsan bir dili rahat yazarsın. öyle aylarca sürmez.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bence en şık en güzel script Seditio fakat desteği bitti ama yinede kendin geliştirebilirsin destek amaçlı bir sürü sitesi var yani mağdur kalmazsın bu script i genelde kekır siteleri kullanıyor özellikle ateş kırmızısı temaları gerçekten çok güzel portal + forum olduğu için hertürlü isteği karşılayacak yönden bide buna bakmanı tavsiye ederim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek

seditionun alt forum özelliği yok, kontrol panelinin kullanımı zor  gibi eksiler işde 

yazmayıda düşünüyorum aslındada grafikerlik kadar iyi değilim kodlamada

asp.net leri araştırıyorum ilgimi çekiyor onlar

|||...OttOMANYAk...|||
Toplam Hit: 3887 Toplam Mesaj: 24