Forumscripti?
-
vbulletin senelik lisans 80$, sınırsız lisans 160$, ipb lisans 180$. null kullandığın zaman datacenterla iletişime geçip hostunu kapattırıyorlar. hiç riske girmene gerek yok. smf çok uğraştırıyor zaten. mybb güzel, kur kullan derim. kendim yazcam dersende yazabiliyorsan neden olmasın :)
-
bbpress sade kullanışlı
-
mybb büyük ihtimal kullanacağım da şu yet another forum bakan kullanan yokmu hiç ? o ilgimi çekti biraz
-
Smf Tavsiyemdir, Esnek yapısı, Güçlü İşleyişi ve Modifikasyon desteği Ve Bol Tema Seçenekleri ile İstediğin Her Biçime Girebilen bir sistemi var....
Örnek.: www.umitnetcafehizmetleri.com Bu sitenin forumu SMF Pek Çok açıdan Kullanımını Max Kolaylaştırmışım.
-
hocam kıvrak zekaya başvurup çok değişik temalar ortaya çıkarılabilir smf yapı olarak pek haz etmiyorum
dediğim tutmuş sitelerin çoğunda vbulletin var bu kafamı kurcalıyor de mybb ye daha yakınım gibi neyse pek karıştırmayım
yet another forum bakan varmı ağalar asp.net oluşu ilgimi çekti
-
param olsa bulletin kullanırım :)=
ama mybb ye çok alıştım işin kurdu oldum dahnada bırakmam :)=
hiç bilgin yoksa mybb kullanma bence mybb güncellemelir var version yükseltilmesi var
eklenti hatalrı var onların dışında çok kolay :)
bütün büyük siteler vbulletin kullanıyor gibi izlenim var vbulletinin yayıldığı dönemde mybb yeni yeni isim yapıyordu ozamanlar mybb bukadar ünlü olsaydı büyük siteler mybb olurdu
paran varsa vbulletin
paran yoksa MY Bulletin Borad :)
smf salla
phpbb salla
-
teşekkürler dostlarım
aklında soru kalan varsa öyle yapın vbulletine vereceğiniz parayı varın mailig sistemi alın 100 bin hit karşılığında alın :D
-
hacı her hangi bir dil biliyosan otur yaz. 1-2 ay geç başla yayına ama çok daha fazla verimli olur merak etme. ne lisans derdin olur ne bişey.
babalar gibi kullanırsın. ben kendim yazdım, şimdi iyikide kendim yazmışım diyorum. hazır bişey kullansaydım ne efsane haydarım olurdu nede 1 tıkla banlama tuşum olurdu, nede hortlat butonum olurdu.
helede yazdıktan sonra yaptığın her güncellemede her modülde varya off hayatta en zevk aldığım iş. kendi forumuma ek modül yapmak :)
ayrıca iyi biliyorsan bir dili rahat yazarsın. öyle aylarca sürmez.
-
Bence en şık en güzel script Seditio fakat desteği bitti ama yinede kendin geliştirebilirsin destek amaçlı bir sürü sitesi var yani mağdur kalmazsın bu script i genelde kekır siteleri kullanıyor özellikle ateş kırmızısı temaları gerçekten çok güzel portal + forum olduğu için hertürlü isteği karşılayacak yönden bide buna bakmanı tavsiye ederim.
-
seditionun alt forum özelliği yok, kontrol panelinin kullanımı zor gibi eksiler işde
yazmayıda düşünüyorum aslındada grafikerlik kadar iyi değilim kodlamada
asp.net leri araştırıyorum ilgimi çekiyor onlar