Forumun Saati 1 Saat Geri
-
Şeyhin yazdığı sistemde hata olmaz özelliktir o tabikide ama forum 1 saat geçmişten geliyor.
-
pc de normal mi ?
saat dilimini kuveyt yap bir de öyle bir baksana (:
-
-
Benim Windows saatimle ne alakası var ? Tahribat saat bilgilerini kendi sunucusunda çekiyor.
-
Deneyelim hemen
Denemek icin edit saat 21.45
Edit 2 : Aynen 1 saat geri editledigim saat 21.45 olmasina ragmen 20.45 diye gozukuyor
TheAvenqer tarafından 07/Kas/16 20:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Deneyelim hemen
Denemek icin edit saat 21.45
TheAvenqer tarafından 07/Kas/16 20:45 tarihinde düzenlenmiştir -
-
mkyb bunu yazdı
Şeyhin yazdığı sistemde hata olmaz özelliktir o tabikide ama forum 1 saat geçmişten geliyor.
terbiyesizlik yapma. şeyhin yazdığı sistem bir saat geri çalışmaz. hiç kuantum dolanıklık teorisini duymadın mı? kuantum sicimleri sayesinde şeyhin feyzi burada üyelere dağılıyor. forumda kaç üye var? 43050 üye, şeyhin kendisi denklem dışında olduğundan aynştaynın e=mc*c + epsilon (n-1) formülünden her üyeye bir saat düşüyor. yani 43049 üye çarpı 1 saat. o da yaklaşık 4,92 yıl yapar. yani şeyhimiz yaklaşık 5 yıl önde gidiyor bizden. membran düğümleri sebebiyle bize opsilon bağıntısıyla yansıyor ve bu bizi toplamda 5 yıl zamanda geri itiyor yani üye başına 1 saat.
-
Arkadaşlar merhaba,
burası yeri değil biliyorum fakat yerini bulamadım. ben forumda yeni bir konu açmak istediğimde çömez sin uyarısı veriyor. ama daha önceden konu açmışım.. bu durumu nasıl düzeltebiliriz.
-
by_todd bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
burası yeri değil biliyorum fakat yerini bulamadım. ben forumda yeni bir konu açmak istediğimde çömez sin uyarısı veriyor. ama daha önceden konu açmışım.. bu durumu nasıl düzeltebiliriz.
Hocam kendinizi tanitin bölümünde tanıttıniz mi?
-
baristbt bunu yazdıby_todd bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Hocam kendinizi tanitin bölümünde tanıttıniz mi?
hocam link verebilirmisin bölümle ilgili.. eksik birşey olduğunu düşünmüyorum