Fotoğraf Boyutlandırma Programı.
-
Arkadaslar, elimde 2000 ad. yakin fotoğrafım var, bunların bir kismini Topluca 13x18 cm bir kısmınıda degisik boyutlara getirmek istiyorum,
Fotoğrafların kalitesinde sorun yaşamadan bu şekilde boyutlandırma yapabilecek programlar var.Ancak tahribatta gerek profesyonel gerek amatör düzeyde Fotoğrafci arkadaslar mevcut, belki kullandiklari basit programlari önerebilirler.
-
VSO Image Resizer a bak derim
-
foto kalitesinde ne yapar bilmem ama irfan view i kullanırsan batch diye bişeyi var. 2000 resmi tek ayar yapıp hepsini sırayla istediğin özelliği vermem mümkün.Ayarlıyorsun işte şu boyuta getir şu formata çevir sonrada başlatıyorsun o seçtiğin resimlerin hepsini yaptığın ayara göre ayarlıyor.Hani 2000 resmi verdiğin boyutlara ayarlama tek tek pek mümkün değil ondan önerdim.
-
irfana bak kolaydır ;)
-
fotoyu küçültceksen sadece
high quality photo resizer die ufak bi program vardı free hepsini programın içine atıp aynı anda küçültürsün. büyüteceksen zaten ister istemez kalite bozuluyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
irfana bak kolaydır ;)
-----------------------------irfan akar
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------
fotoyu küçültceksen sadece
high quality photo resizer die ufak bi program vardı free hepsini programın içine atıp aynı anda küçültürsün. büyüteceksen zaten ister istemez kalite bozuluyo
-----------------------------O programi kullandim bir kac toplu resim yaptim deneme, güzel ve hizli ceviriyor ama fotografin dosya büyüklügünüde ayni oranda kücültüyor.
Ben bu fotolari basacagim, sıkıntı olurmu acaba ?
İrfana bir göz atayim bayagi hit aldi :D
-
vso image resizer
-
paint hocam :D
-
EasyImage Batch, bunu kullan gayet güzeldir
-
adobe lightroom