Fotoğraf Çekerken Gülemeyenler
-
yan bak başını hafif öne ey ağzını açmadan sırıt ;)
-
bnde hıc sırıtmam kazma gıbı dişler haha aynı sorun bnde de var ama tek sorun dişler dııl
sırıtıgım zaman kendımı salak gıbı hıssdeıyorum
-
gülmek yüzdeki kırışıklıgı en az seviyeye getiriyor çünkü yüzdeki kasları hareket ettiriyor buda kırışıklıgı engelliyor boşta olsa gülün yaşlanmazsınız hahaha
-
aynen ben de gülemem :S
-
ya sorun gülünce acayip oluyor içten değil.Birde fotoğrafıda hiç sevmem.Daha doğrusu güşünürken falan çekilen fotoğrafı.Düşünün iki kişi oturuyor konuşuyor fakat fotoğraf çektircek gülüyor..Bir ömür boyu o sahte gülüş...
İşte fotoğraf bana çok soğuk, sahte gelir samimmi değil.Eğlenirken çeksen neyse :)
video rulez..
-
Ya abi zaten zorla gülünmeski amk :D Zorla gülüncede hiç yakıştıramıom kendime ben..
-
hoca video rulez.. de bi kamera görünce insanımızın nasıl maymun oldugu ortada.. bence kimisi için resm kimisi içinde video en iisi..bi genelleme yapmak yanlıs oluo gibi..
-
Güzel çıkan resmim yok benim.
Gülemem hiç o yüzden hiç resmim yoktur.
-
ya bende gülmeyi bilmıyom. bu işin espirisi nedir bi yardımcı olun :)
-
oley be yalnız degilmişim :D bnm durum o kadar vahim olmasa da gulunce kendimi bi farklı hissediyorum nedense :S o yuzden cekilirsem somurtuyorum ama bu sefer de daha bi beter oluyorum :| o yuzden bnm için en iisi hiç çekilmemek :D
Toplam Hit: 4516 Toplam Mesaj: 27