Fotoğraf Çekme Sanatı?
-
Selam hocalar Şimdi Sizlere Soracağım Bir İki fikir Sorusu Var.. Aramızda Fotoğraf üstadları var..
Şimdi demek istediğim Fotoğraf çekme açıları lazım.. Aynadan Bakıp Çekmek,Yada Çektiğinde Bir B.ka benzemeyip fotoları şoplayanara uyuz olduğum için foto çekilirken değişik bakış açıları ve değişik çekim stilleri istiyorum (: gördüğüm güzel çekimler var ::D Onlarıda Çekmeye Çalışıcam umarım ::D
yani aklında fikir ve şu şekilde foto çekilse daha güzel olur dediğiniz tarzlar varmı? (Lütfen B.ka Sarmayın :D)
Hazır bayramda geldi arkadaşlarla değişik bişiler çekelim (=
Saygılar..
Hepinize Hayırlı Bayramlar...
-
-
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------
buna bi bak derim :)
http://www.facebook.com/posted.php?id=1145902629&start=10&hash=6d22358c91ae2e8adf498427ebb30f49#!/video/video.php?v=319958333175&ref=share
-----------------------------süperdi :D
-
ahaha güzeldi hacım ::D
-
:D güzelmiş
-
süperdi :D
-
Fikir Ve Görüşlerinizi bekliyorum ::D
-
hocam gir bir kitapevine çekim teknikleri, kompozisyon kitaplarına bak fiyatları o kadar yüksek değil alıp incelersen bakış açını tekniğini geliştirebilirsin
-
fotograf cekme acılarımı :|
kendın bısey kurgularsın ve cekersın cekme acısı dıye bişey yok usta kac yıldr fotograf cekıyorum oyle bişey duymadım :|
daha ıyı fotograf cekemk ıcın daha cok fotograf bakmalısın bu senın yaratıcılıgını gelıstırır sana bunu soyleyebılırım sergılere gıt fotograf degılerı oku kıtaplar al :|
-
eyimiş :D
-
ayrıca www.deviantart.com burdan bol bol fotoğraf izle hocam elbet kafanda bişeyler oluşacaktır