Fotoğraf Makinesi Tavsiye?
-
Arkadaşlar daha önce kompak makıne kullanılmışlığım çook oldu.
Şu sıralar dslr makınelere merak sardım.
şöyle düğün nişan sünnet dernek ıvır zıvır piknik özel günlerde kullanacağım kaliteli ve güzel kareler yakalıyabileğim , güzel bir makıne arıyorum.
dslr makıne kullanmak o kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
Fotoğrafçılık ile uğraşan haşır neşir olan bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye istiyorum.
dslr ile kompakt arasındakı farkı nedeni ve tavsiye edeceğiniz kullandığınız maikneleri istiyorum.
Max bütçe 1000 bilemedin taş çatlasın 1300 arası tavsiye edebileceğiniz önerdiğiniz makine tavsiyesi istiyorum.
Dslr mi yoksa kompak mı almalıyım neden niçin hangisini tavsiye edersiniz.?
-
nikon d90 + tepe flaşı
sonra düğün dernek gece işi go go go..
-
Hocam 1300 tl civarında canon 650d alabilirsin. Gayet güzel ve ihtiyaçlarını karşılayan bir makinedir.
torpedo_XL tarafından 29/Tem/13 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Ise search.asp yi kullanarak basla cunku bu tip konular 500 kere acildi orada ayrintilari ile yaziyor.
-
Hocam bende Nikon D80 + 18-105 Vr lens var ama birazdan birine kargoluyacam.
-
ben yeni canon 600d aldım giriş seviyei sayılır 18*55 lens var üzerinde yakın çekim için iyi değil ama senin düğün dernek işlerini görebilir 1400 almıştım gayette memnunum ama almadan önce aklımda nikon d90 vardı para çıkışmaması üzerine bunu aldım alabiliyorsan d90 alamıyorsan 600d tavsiye ederim
-
nikon d3100 yada 5100 alabilirsin.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam bende Nikon D80 + 18-105 Vr lens var ama birazdan birine kargoluyacam.
d80 nin kendi flaşı varla yok arası gibi hocam kullandım bir kaç gün :)
@Hybris arkadaşa katılıyorum d90 + tepe flaşı doğru seçim olur
hworm tarafından 29/Tem/13 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
1000-1300 liraya d90+tepe flaşı+ lens varmı la ? yok diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim :D
-
hocam sadece ve sadece nikon serisine bakmanı öneririm.
-
blmrt bunu yazdı
hocam sadece ve sadece nikon serisine bakmanı öneririm.
Neden nikon hocam ?