Fotoğrafçı Arkadaşlar Bakabilir Mi? Işık Hakkında
-
Merhaba hocalar, Nikon D5000 sahibiyim, evde sağda solda kullanmalık led ışıklar spot ışıklar almak istiyorum, yalnız pek fazla bi bütçem yok, kendime geçen arkadaşın paylaştığı gibi macro kutusu da oluşturabilirim, bunun için ucuz yollu aliexpress gibi önerebileceğiniz lambalar yada ledler varmıdır?
-
Edit: Sofboxu yaptım arkadaşlar videodan izleyebilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=698rRh6gSPg
Çekilen Bir kaç fotoğrafta aşşağıdadır;
ArduouS tarafından 10/Ağu/14 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
kartondan softbox yap
3 tane tasarruflu ampul 2 si beyaz 1 i sarı
kartondan projektör yapip icini Alüminyum folyo ile kapla
ampuleri tak
ustunu de aydinger kağıdı ile kapat. bakayim foto bulursam atayim -
folyo ve tasarruflu ampuller işini görür yüksek Wat olandan al. Yanlız bazı ampuller var Isındıkça daha fazla aydınlatıyor. fotoğraf çekeceğim yere tutarsın basarsın deklanşöre. yada 100 Wat lık sarı apullerden al.
-
amele_2 bunu yazdıkartondan softbox yap
ampuleri tak
ustunu de aydinger kağıdı ile kapat. bakayim foto bulursam atayimanlatımlısı varsa hoş olur
-
ArduouS bunu yazdıamele_2 bunu yazdıkartondan softbox yap
ampuleri tak
ustunu de aydinger kağıdı ile kapat. bakayim foto bulursam atayimanlatımlısı varsa hoş olur
hemde çok hoş olur :)
-
MGT bunu yazdıArduouS bunu yazdıamele_2 bunu yazdıkartondan softbox yap
ampuleri tak
hemde çok hoş olur :)
Keyword: diy cardboard softbox
bunları ypatıktan sonra önünü yağlı kağıt veya ona benzer yarı geçirgen bir kağıtla kaplayıp kartonun arkaya delik açın. Oraya duy ve ampul yerleştirin tamamdır.
-
https://www.youtube.com/watch?v=NFzIP_TN75A
-
softbox light kit i yapıyorum hocalar bitmek üzere yarın tamamlayıp resmini atarım, çok güzelde bi filtre buldum işyerinden aldım şans eseri çok güzel bişey olucak bide eski kafasını bulamadığım tripota sabitlersem mammia
-
Müridler softboxu yaptım video ekledim
-
Bence gayet başarılı olmuş bi kaçtane de fotoğraf çekseysin deneme amaçlı nasıl olacak diye.